23 °C Budapest
A car clearly parked where it should not have done so, right on a sign indicating no parking and no stopping. Italy, Europe.

Megint meggyűlt Kern András baja a parkolással: most is csak a járdán talált helyet

2024. április 12. 12:16

Kern András a tavaly őszi parkolási botrányai után most egy újabb esettel egészítette ki a sort, ezúttal a Balassi utcai Culinaris mellett tette le autóját a járdán.

Újabb parkolási botrányba keveredhet Kern András, akit ezúttal a Balassi utcai Culinaris mellett fotóztak le, amint autójával lezserül a járdára parkolva beugrik a közeli pékségbe - írja a 444.

A színész legendának nem ez az első hasonló esete, tavaly ősszel többször fordult elő, hogy Kern tilosban parkolt a kocsijával. A művész szabályszegése ráadásul sokaknál kiverte a biztosítékot. Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere is többször felszólalt a parkolási botrány kapcsán, ő arról tájékoztatott, hogy parkolóhelyek kiépítése továbbra sincs tervben a színész bűnbe esésének helyszínén, hiszen az ottani terület a gyalogosközlekedést szolgálja.

Kern András parkolási ügyéből egyébként rendőrségi ügy is lett, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési eljárást indított ellene. A színész ennek kapcsán úgy nyilatkozott

Úgy kérem, ne jelentsenek mindig fel. Én kifizetem a büntetéseket, értem én, tudom, nem fogok ott parkolni, de feljelenteni? Az olyan ronda dolog.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 23. csütörtök
Dezsõ
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem