18 °C Budapest
Close-up of senior woman video chatting with family

Fontos újítás élesedik a Facebookon: rengetegen várták már ezt a Messengerbe

2022. január 28. 15:32

A végpontok közötti titkosítás a hang- és videóhívásokra is ki fog majd terjedni.

Tavaly augusztusban jelentette be a Facebook, hogy a szöveges üzeneteknél 2016 óta létező végpontok közötti titkosítás hamarosan a hang- és videóhívásokra is ki fog majd terjedni, és bár Mark Zuckerberg azóta átnevezte Metára a cégét, az ígéret fél évvel később meg is valósult.

Mint azt a csütörtöki bejelentésükben írták, amellett, hogy a végpontok közötti titkosítást mostantól a hívásoknál és a csoportbeszélgetéseknél is be lehet kapcsolni, egy rakás olyan funkció is érkezik a titkosított beszélgetésekbe, amiket a sima Messengerben megszokhatott az ember – írja a Verge.

A titkosított beszélgetésekhez kétféle módon lehet hozzáférni – az egyik megoldás, hogy az eltűnéses módot varázsoljuk elő úgy, hogy felfelé húzzuk az ujjunkat egy már létező beszélgetésben, a másik pedig az, hogy az üzenetírás gombra kattintva rányomunk a lakat ikonra.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 29. 07:30