15 °C Budapest

Bomba üzlet a szappanoperák hazájában! Most kell ingatlant venni!

Pénzcentrum
2008. augusztus 11. 16:00

Manapság sokan veszítik el a nyaralójukat az ingatlanpiacon bekövetkezett problémák miatt, és akkor még jól jártak, ha csak azt, mivel az árverések száma szerte az Egyesült Államokban emelkedik, sokan váltak földönfutóvá az elmúlt egy évben. Ennek ellenére még mindig vannak olyanok, akik megtehetik újabb és újabb lakások vásárlását akár befektetési, akár nyaralási célból. De a jelenlegi helyzetben vajon hol érdemes még pénzt fektetni egy ingatlanba? Íme a megoldás...

Az utóbbi hónapokban kialakult helyzetben kétségtelen, hogy nehéz megtalálni az ideális helyszínt egy új nyaralónak vagy nyerő befektetési célpontnak. Egyesek szerint azonban Argentína az, ahol most a legnagyobb biztonságban van a kedves vevő pénze, jelenleg talán ez a legjobb hely egy ingatlanvásárlásra.

Ha csak az árakat tekintjük, már megérte eltölteni itt néhány hetet, mivel kétségtelenül is a világ egyik legolcsóbb országa. Buenos Aires pedig a világ egyik legkülönlegesebb és kellemesen elviselhető városa. Gazdasági szempontból is jó pont, hogy az ország lényegesen több terméket exportál mint importál, de emellett az államháztartás is pozitív, ami manapság szintén figyelemre méltó.

Az etnikai sokszínűség is vonzó lehet, ugyanis amióta számos gazdag európai költözött az országba, az is elmondható, hogy Argentína az egyik "legeurópaibb" ország az etnikai és a kulturális sajátosságokat tekintve.

A klíma állandóan enyhe, nincsenek szélsőséges hőmérséklet ingadozások. Ráadásul viszonylag nagy földterületet viszonylag olcsón meg lehet venni. 100 ezer hektár nagyjából 1 millió dollárért (155 millió forint). Mivel a térség ingatlanpiaca most kezd beindulni, az árak emelkedésére számítanak a szakértők, így aki idejében vásárol, az komoly nyereségre is szert tehet.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20