Törlesztőrészlet jóváírási akció az Erste Banknál

2010. szeptember 17. 13:02

Az Erste Bank a hitelezés fellendítése érdekében a 2010. szeptember 16-tól befogadott és legkésőbb 2010. december 15-ig folyósított lakossági jelzáloghitel ügyletekre törlesztőrészlet jóváírási akciót vezet be.

Az akció időtartama alatt folyósított jelzáloghitelek után a 2010. december 21. és 2010. december 31. közötti időszakban egy havi törlesztőrészlettel megegyező összeget írnak jóvá az ügyfelek törlesztési számláján.

Egy havi törlesztőrészletnek a 2010. december 15-én fennálló tőketartozás alapján kalkulált, 2011. február 15-én esedékes, tőkét, kamatot és kezelési költséget tartalmazó törlesztőrészletet tekintik.

Szakaszos folyósítás esetén az akció abban az esetben érvényes, ha az első részfolyósítás 2010. december 15-ig megtörtént. Amennyiben 2010. december 15-ét követően folyósítás növelés történik, ezen részre a jóváírás utóbb már nem érvényesíthető.

Jenhitel meglepetés! A frankhitelesek között háromszor annyi a késedelmes

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Forinthitel körkép - frissítve!

Találtunk frankhitelt! Ha 7% feletti a THM-ed, erre kiválthatod!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 19. szombat
Gyárfás
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?