21 °C Budapest

K&H ügyfelek figyelem! Csökkent a szenzációs forinthitel havi törlesztőrészlete

2010. április 29. 17:32

Az új K&H szenzációs forinthitel igénylések esetén már tegnaptól érvényes az új, a jegybanki alapkamat-vágásnak köszönhetően alacsonyabb ügyleti kamat, míg a meglévő K&H szenzációs hitellel rendelkező ügyfelek esetében a következő kamatperiódus kezdetétől lép ugyanez érvénybe, a kamatperiódus fél év.

Ez azt jelenti, hogy például egy tavaly október 27.-én folyósított, 5 millió forint összegű 20 éves futamidővel lakáscélra felvett K&H szenzációs forinthitel esetében a fél éves kamatperiódus lejárta után - április 28.-tól, amennyiben az első havi törlesztőrészlet esedékessége november 27. volt - a havi törlesztőrészlet a kezdeti 41 667 forintról több mint 5000 forinttal 36 458 forintra csökken, ami 12,5%-kal alacsonyabb havi törlesztőrészletet jelent.

A K&H szenzációs forinthitel ügyleti kamatlába a magyar jegybanki alapkamathoz, mint referenciakamathoz kötött. A K&H szenzációs forinthitel árfolyamkockázat nélkül, előre kalkulálható törlesztőrészletet jelent az ügyfelek számára, ezen kívül a most futó ingatlanfedezetű hitelkampány keretében számos kezdeti díj is elengedésre kerül.

5 millió forintos 20 éves futamidejű lakáscélú K&H szenzációs forinthitel esetén

induló havi törlesztőrészlet a teljes futamidő első két évére türelmi idővel:

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

2009. október 1.: 41 667 forint (THM: 10,80%),
2010. április 28.: 36 458 forint (THM: 9,21%).

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?