27 °C Budapest

K&H ügyfelek figyelem! Csökkent a szenzációs forinthitel havi törlesztőrészlete

2010. április 29. 17:32

Az új K&H szenzációs forinthitel igénylések esetén már tegnaptól érvényes az új, a jegybanki alapkamat-vágásnak köszönhetően alacsonyabb ügyleti kamat, míg a meglévő K&H szenzációs hitellel rendelkező ügyfelek esetében a következő kamatperiódus kezdetétől lép ugyanez érvénybe, a kamatperiódus fél év.

Ez azt jelenti, hogy például egy tavaly október 27.-én folyósított, 5 millió forint összegű 20 éves futamidővel lakáscélra felvett K&H szenzációs forinthitel esetében a fél éves kamatperiódus lejárta után - április 28.-tól, amennyiben az első havi törlesztőrészlet esedékessége november 27. volt - a havi törlesztőrészlet a kezdeti 41 667 forintról több mint 5000 forinttal 36 458 forintra csökken, ami 12,5%-kal alacsonyabb havi törlesztőrészletet jelent.

A K&H szenzációs forinthitel ügyleti kamatlába a magyar jegybanki alapkamathoz, mint referenciakamathoz kötött. A K&H szenzációs forinthitel árfolyamkockázat nélkül, előre kalkulálható törlesztőrészletet jelent az ügyfelek számára, ezen kívül a most futó ingatlanfedezetű hitelkampány keretében számos kezdeti díj is elengedésre kerül.

5 millió forintos 20 éves futamidejű lakáscélú K&H szenzációs forinthitel esetén

induló havi törlesztőrészlet a teljes futamidő első két évére türelmi idővel:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

2009. október 1.: 41 667 forint (THM: 10,80%),
2010. április 28.: 36 458 forint (THM: 9,21%).

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 27. 14:32
A Magyar Reklámszövetség és társszövetségei, köztük az IAB, a MEME és az MLE is arra figyelmeztetnek...
Holdblog  |  2022. május 27. 11:29
Hold After Hours podcast. Miközben Zsiday Viktorral moonwalkolunk, egyben demisztifikáljuk Kínát, az...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Kiszámoló  |  2022. május 26. 20:12
Ha ész nélkül osztogatod a pénzt a választás előtt és ezer-ezerötszáz milliárd forintos lyukat ütsz...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?