7 °C Budapest

Jelzáloghitel akciók az Erste Banknál

Pénzcentrum
2006. augusztus 24. 11:07

Új jelzáloghitel akciót indított 2006. augusztus 21-től az Erste Bank Hungary Nyrt.: a jelzálog alapú hitelek és a tisztán fedezet alapú hitelek folyósítási jutalékának legalább a felét elengedi a bank, és pozitív hitelbírálat esetén egy 200 ezer forintos kerettel feltöltött hitelkártyát is biztosít első éves kártyadíj nélkül. Az akció alatt hitelt igénylők között 10 darab 300 ezer forint értékű lakberendezési utalványt is kisorsolnak. Az akció 2006. október 31-ig tart.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Tátrai Bernadett, az Erste Bank lakossági üzletágának vezetője elmondta: az euró és svájci frank alapú hitelek érintettek az akcióban. Így a piaci kamatozású lakáshitelek mellett a lakástakarékpénztári termékkombinációval nyújtott hitelek, az életbiztosítással kombinált jelzáloghitelek, a szabad felhasználású jelzáloghitelek (jelzálog alapú személyi kölcsönök), illetve a tisztán fedezet alapú termékek után egyaránt igénybe vehetőek a kedvezmények.

A jelzálog alapú hitelek folyósítási jutalékából az alapesetben 50 százalékos folyósítási jutalék díjkedvezmény 100 százalékosra nőhet, amennyiben az ügyfél vállalja, hogy a hitel futamideje alatt Erste Bank számlára utaltatja munkabérét és legalább két darab csoportos beszedési megbízást ad.

A folyósítási jutalék kedvezmény mellett minden lakáshitelt igénylő ügyfél, akinek hitelbírálata pozitív, egy legalább 200 ezer forintos hitelkerettel feltöltött Erste Hitelkártyát is kap, melynek első éves kártyadíját a bank most elengedi.

Az akció harmadik elemeként az október 31-ig jelzáloghitelt igénylő ügyfelek között 10 darab 300 ezer forint értékű lakberendezési utalvány is kisorsolásra kerül.

Az üzletágvezető hozzátette: az Erste Bank piaci részesedése a lakossági hitelek területén folyamatosan növekszik és június végén már elérte a 10,4 százalékot, ami az előző év azonos időszakához képes több mint 2 százalékpontos növekedésnek felel meg. A lakossági hiteleken belül az Erste Bank lakáshitel állománya az első félév végén 269,5 milliárd forint volt, mellyel 10,7 százalékos piacrészesedést ért el a bank, míg a szabad felhasználású jelzáloghitelek piacán közel 24 százalékos részesedéssel rendelkezett június végén.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 27. 19:18