19 °C Budapest

Címke: könyveladás (10 cikk)

Pénzcentrum | 2012. december 19. 17:02

Ezek a legolvasottabb könyvek idén karácsonykor: a lista

Vitathatatlan, hogy a karácsonyi ajándékozás egyik slágere a könyv: a felmérések szerint évről-évre a legnépszerűbb ajándékok közé tartozik. A Pénzcentrum.hu most megmutatja, melyek a legnépszerűbb könyvek Magyarországon, melyek az olvasók kedvencei, és kik azok a szerzők, akik leginkább megragadják az olvasók érdeklődését.

Pénzcentrum | 2011. április 10. 11:02

Meglepő? Ez a legolvasottabb könyv ma Magyarországon

Évszakváltást mutat a magyar könyvpiacon a Bookline Top50 könyv-sikerlista. Magyarország legnagyobb internetes kereskedője szerint valami lehet a tavaszi levegőben, hiszen a márciusi Top 50 közel fele abszolút újdonság és a lista nemcsak friss, hanem rendkívül színes is.

Pénzcentrum | 2011. március 4. 12:02

Popper Péterék könyve a sikerlista élén

Közzétette legfrissebb toplistáját Magyarország legnagyobb internetes kereskedője, a Bookline.hu. Az egy hónappal ezelőtti helyzethez képest a lista élmezőnye szinte teljesen lecserélődött, az első 5 helyen egy kivétellel hazai szerzők műveit olvashatjuk, az öt kötetből három pszichológiai kérdéseket boncolgat.

Pénzcentrum | 2011. február 4. 15:02

Frei Tamás: ennyi volt?

A karácsonyi könyvajándékozási trendnek hála, a tavalyi sikerkönyvek már nagyon sokak polcán megtalálhatók, így lassan átadják toplistás helyüket az újonnan érkezőknek - derül ki a Bookline januári könyveladási toplistájából.