2020. augusztus 8. szombat László

Siker: úgy tűnik, itthon a járványgörbét sikerült ellaposítani


Az eddigi adatok szerint, nem emelkedik kezelhetetlen ütemben a koronavírussal megfertőződött betegek száma, ami valóban jó hír, és nagyban köszönhető a megtett intézkedéseknek és a lakosság felelős viselkedésének.

"Úgy tűnik, a járványgörbét ellaposítottuk" - közölte egy újabb, a PTE UnivTV-nek adott online interjújában Jakab Ferenc professzor, a koronavírus-kutató akciócsoport vezetője.

A járvány lassítása és az esetszámok alacsonyan tartása megakadályozza az egészségügyi ellátórendszer túlterhelését - írja a SzabadPécs.hu.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.