Ezért kötelező a kötelező! + videó

Pénzcentrum
2011. november 18. 05:22

Félidejénél tart az idei kötelező gépjármű felelősség biztosítási kampány. Az autósok lázasan böngészik a biztosítók ajánlatait, hogy ráleljenek a lehető legkedvezőbb ajánlatra. Közben bizonyára keveseknek jut eszébe a kérdés: minek egyáltalán kötelező biztosítást kötni?

Félidejénél tart az idei kötelező gépjármű felelősség biztosítási kampány. Az autósok lázasan böngészik a biztosítók ajánlatait, hogy ráleljenek a lehető legkedvezőbb ajánlatra. Közben bizonyára keveseknek jut eszébe a kérdés: minek egyátalán kötelező biztosítást kötni?

A kötelező gépjármű felelősség biztosítás szabályait uniós irányelvek alapján alkotta meg a magyar Országgyűlés. Horváth Andrea, az Allianz Hungária Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese kérdésünkre elmondta: a törvény biztosítja, hogy a balesetben vétlen károsultak is hozzájuthassanak a megfelelő ellátáshoz és kártérítéshez.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Tehát ha valaki balesetet szenved, és nem ő annak okozója, akkor a kötelező gépjármű felelősség biztosításhoz kapcsolódó szabályozásnak köszönhetően kapja meg a gyógyulásához szükséges ellátásokat, gyógyászati segédeszközöket, nem vagyoni kártérítést, vagy éppen kieső jövedelmének pótlását.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 28. 22:12
Nyolcvanegy éves korában meghalt Haumann Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, a Magyar Művés...
Holdblog  |  2022. május 28. 07:01
Ilyen is régen volt. 2006-ban. A Merrill híres alapkezelői felmérése szerint most jött el az az idős...
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25