17 °C Budapest
Budapest, 2022. június 9.A 2022. július 1-tõl újonnan forgalomba kerülõ jármûvek rendszámtáblájának mintája a 2022. június 8-án készült fotón. Négy betûbõl és három számból álló rendszámtáblákat vezetnek be a nyár közepétõl, mert a jelenlegi karakterkészlet adta lehetõség a vége felé közeledik.MTI/Demecs Zsolt

Beindult a magyar rendszámbiznisz: 3,5 milliót kérnek ezért az új tábláért

2022. július 16. 16:55

Vagyonokat kérnek az új magyar rendszámokért az interneten: no, nem a sorban következőért, hanem a lehető legkülönlegesebb kombinációért. Mutatjuk, miért kerül ez 3,5 millióba.

Július 1-jén kezdték el kiadni az új, négy betűből és három számból álló rendszámokat, és már meg is érkeztek az első igénylések is az egyedi rendszámokra.

Úgy tűnik, hogy már el is kezdét kiküldeni a megrendelt, különleges magyar rendszámokat, és egyesek már áruba is bocsátották őket az interneten. A vezess.hu szúrta ki, hogy az IIIIII-1 rendszámot 3,5 millióért árulja a tulajdonosa. Mint a hirdetésben írja, "a képen látható egyedi rendszám prémium kategóriás autóra eladó."

Forrás: Jófogás
Forrás: Jófogás

A portál emlékeztet: az egyedi rendszámok legálisan adhatók-vehetők, az új tulajdonosnak az átírás is ugyanannyiba kerül, mint amennyit először fizettek a különleges rendszámért. Vagyis egyéninél 112 450 forint, egyedinél pedig 435 000 az összeg. Ez vagy benne van az árban, vagy a vevőnek utólag kell kifizetni, megegyezés kérdése.

Címlapkép: Demecs Zsolt, MTI/MTVA 

NEKED AJÁNLJUK
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 27. kedd
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?