2018. június 20. szerda Rafael

Óriási bejelentést tett az IKEA: mutatjuk, mi jön az áruházak polcaira


Meglepő bejelentést tett az IKEA arról, hogy milyen cégekkel lép partnerségre a következő időszakban. Van közöttük elektronikai vállalkozás, sportmárka és kerámiagyártó is. Mutatjuk a konkrét cégeket.

A Pénzcentrumon is foglalkoztunk vele a múlt héten, hogy június 18-tól Magyarországon is elérhetők lesznek az IKEA háziállatoknak készített bútorai.

Három kutyával élek együtt és mindig is hiányoltam a kedvező árú, lakásomhoz illő és minőségi termékeket. Mint állatbarát, büszke vagyok arra, hogy részt vehettem ebben a projektben és Japán, Franciaország, Kanada, Észak-Amerika és Portugália után Magyarországon is elérhető lesz a kollekcióm

- mondta el a kollekcióról a darabokat tervező Inma Bermúdez.

A "szereld össze magad" bútorairól híres svéd áruház viszont még ennél a termékvonalnál is különlegesebb újdonságokat jelentett be nemrég a svédországi Älmhultban megrendezett 2018 Democratic Design Days (magyarul Demokratikus Design Napok 2018) rendezvényen. A bejelentéssel az IKEA további jelét adta, hogy már nemcsak a "szereld magad" bútorokban és a húsgombócokban lát üzleti lehetőséget, hanem más elérhető árú, jól megtervezett termékeknek is az otthonává szeretne válni - írja a CO.DESIGN.

Az áruház bejelentése alapján piacra dob egyebek mellett egy Symfonisk nevezetű, vezeték nélküli hangfalat, amely ráadásul csak az első lesz egy sor audio berendezés közül, melyeket szintén forgalmazni fog a későbbiekben. A Symfoniskhez hozzá tudjuk majd kapcsolni a telefonunkat, a tabletünket vagy a számítógépünket és zenelejátszásra lesz alkalmas. A terméket a Sonos amerikai elektronikai céggel együttműködve fogják forgalmazni, a vállalat különösen híres jó minőségű hangtechnikai készülékeiről.

Ben Gorham parfümkészítőnek köszönhetően a jövőben nemcsak úgy nézhet ki a lakásunk, mint egy IKEA-áruház, de az illata is hasonló lehet. Osynlig néven fognak ugyanis piacra dobni egy otthoni illatosítót.

Azontúl, hogy az egykori innovatív párizsi divatboltjáról, a Colette-ről híres Sarah Andelman és Craig Redman illusztrátor kettőssel való együttműködésnek köszönhetően újfajta, kifejezetten diákoknak szóló asztali világítással és egyéb termékekkel is találkozhatunk majd a jövőben az IKEA polcain, az áruház bizonyos sorozataival el fog rugaszkodni az eddig megszokott minimalista design-tól és művészeti tárgyakat, valamint színesebb, extravagánsabb bútorokat is árulni fog.

A nemrég bejelentett együttműködő partnerek között van még a LEGOPer B Sundberg kerámia- és üvegkészítő, valamint az Adidas is. Ezekre az új termékekre még az amerikai vásárlóknak is várniuk kell, hazai bevezetésről pedig egyelőre nincs hír.

JÓL JÖNNE 750 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 750 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja havi 23 460 forintos törlesztővel; de nem sokkal marad el ettől az UniCredit ajánlata sem, amelynél 23 717 forintos havi törlesztővel kalkulálhatunk. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis, a K&H Bank, valamint az ERSTE Bank gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk