17 °C Budapest

Ilyen kaparós sorsjegy sem volt még itthon: mutatjuk, mi benne az újdonság

2021. január 15. 12:31

Termékbevezetéssel kezdi az új esztendőt a Szerencsejáték Zrt., hiszen január 15-től egy háromtagú sorsjegycsaláddal bővül a nemzeti lottótársaság kínálata. A Napi, Heti, illetve Havi Bónusz elnevezésű sorsjegyek az 500, az 1000 és a 2000 forintos árszegmensben kínálnak újabb választási lehetőséget a játékosok számára.

Közel egy év után ismét egy különleges sorsjegycsalád debütál a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein, ugyanis a Napi, Heti, illetve Havi Bónusz sorsjegyek korábban még nem látott játékmenetet kínálnak. Míg a család legkisebb tagja esetében 5 nyeremény is elérhető egyetlen sorsjegyen, a sokszorozó szimbólumok révén a Heti Bónuszon meghétszerezhető, a Havi Bónuszon pedig megharmincszorozható az elért nyeremény. A sorsjegycsalád tagjai sok egyszerű és gyors játékot tartalmaznak, a játékélményt pedig fokozza, hogy a Napi Bónuszon a "NAP", a Heti Bónuszon a "HÉT", míg a Havi Bónuszon a "HÓNAP" szó megtalálása esetén az adott szó alatt feltüntetett nyeremény azonnal megnyerhető.

A Havi Bónusz a legnagyobb, 75 millió forintos főnyereménye mellett 15 darab 10 millió és 75 darab 3 millió forintos, a Heti Bónusz az 50 millió forintos főnyereményen kívül 5 darab 1 millió forintos, a Napi Bónusz pedig a 25 millió forintos főnyereményen kívül szintén 5 darab 1 millió forintos nyereményt kínál a kaparás kedvelőinek.

Így néz ki a Napi Bónusz kaparós sorsjegy:

Így néz ki a Heti Bónusz kaparós sorsjegy:

Így néz ki a Havi Bónusz kaparós sorsjegy:

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem