20 °C Budapest
Budapest, 2019. március 23.Az Ötöslottó kézi számgolyói a SzerencseSzombat közvetítése elõtt, az Ötöslottó és a Joker élõközvetítése elõtt a budapesti Fortuna stúdióban 2019. március 23-án.MTI/Mónus Márton

Ötöslottó, Hatoslottó: ismét megtörtént az együttállás, régóta vártak erre a szerencsevadászok

2024. április 25. 14:01

Közel két hónapja nem született telitalálatos szelvény Magyarország két legismertebb lottójátékán az Ötös- és a Hatoslottón. A két játékon összesen megnyerhető jackpot összege ezen a hétvégén 3,03 milliárd forint.

Hét és kilenc hete halmozódik a nyeremény az Ötös- és a Hatoslottón, úgy, hogy eddig még soha nem emelkedtek ilyen meredeken, mint az elmúlt időszakban.

Az Ötöslottó jelenleg 1,72 milliárd forintot kínál a lehetséges nyertesnek. Öttalálatos híján megnövekedett a 4 találatosok száma, így például az április 13-i sorsoláson 88 játékos ért el négyes találatot, ezt megelőzően 1 éve történt meg utoljára, amikor ennél többen voltak mindössze egy számra a főnyereménytől. A statisztikák szerint az elmúlt 67 évben a leggyakrabban kihúzott számok a 3-as, a 75-ös, a 15-ös és az 1-es voltak. A játékosok körében legnépszerűbbnek számító, egyszerre szerencsés és szerencsétlen tulajdonsággal felruházott 13-as számot több mint kétszázszor sorsolták már ki, ennek ellenére a leggyakrabban kihúzott számok sorozatában nincs az első 10 helyezett között. Érdekesség, hogy az elmúlt két hétben ez a szám ugyanakkor egymás után kétszer is kikerült a sorsológömbből.

A Hatoslottón ezen a héten elérhető legmagasabb nyeremény összege 1,31 milliárd forint. A halmozódás a Hatoslottónál különös legeket hozott: az eltelt 9 hétből 6 alkalommal is előfordult, hogy a hármas találatok nyereménye a játéktörténet hármasainak top 10-es értékei közé kerültek, sőt két alkalommal a Hatoslottó történetének eddigi legmagasabb hármas nyereményosztály összegét hozta.

Ezen a héten a két legrégebbi lottójátékon a várható főnyeremény összege összesen 3,03 milliárd forint.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A kedvenc számok megjátszhatók a Szerencsejáték Zrt. megújult Okoslottó alkalmazásában is. Az applikációban lehetőség van a kedvenc számok eltárolására, a mobiltelefon megrázásával pedig akár véletlenszerűen generált számokat is megjátszhatnak a játékosok. Az alkalmazás további előnye, hogy minden nyeremény esetén üzenetet küld a felhasználónak. Az 599 999 forint és az azalatti lottónyeremények pedig a bankszámlaszám megadását követően automatikusan átutalásra kerülnek, az ennél nagyobb összegű nyeremények esetén az alkalmazás tájékoztatást küld a teendőkről.

MTI/Mónus Márton

 

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem