2020. szeptember 19. szombat Vilhelmina

Ez az IKEA legújabb ötlete: sok vásárló tesznek vele boldoggá


Kutyaparkolót alakított ki kölni áruházában az IKEA. A cél az, hogy a gazdák kutyájukkal együtt mehessenek vásárolni - és ne hagyják őket a parkoló autókban.


Érdekes megoldással rukkolt elő az IKEA Németországban. "Kutyaparkolót" alakítottak ki kölni áruházuk előtt.

Az áruházlánc célja, hogy a kutyás vásárlókat is ki tudja szolgálni: ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amíg vevő az üzlet kínálatából válogat, kutyája egy kényelmes fekhelyen hűsölve várja őt. A kutyák egy elkerített részen, egy zöld - a pázsitra emlékeztető - szőnyegen heverhetnek, és még vizet is kapnak.


Fotó: Twitter/debbiedoo22

Az IKEA egyik célja az volt a lépéssel, hogy a kutyákat ne a parkoló autókban hagyják gazdáik.

A Pénzcentrum megkereste az IKEA Magyarországot is. Kíváncsiak voltunk, nálunk lehet-e hasonlóra számítani.

Nagyon örülünk a kezdeményezésnek. Noha a magyarországi IKEA jelenleg nem tervezi a kölni IKEA áruháznál látható, kutyáknak kialakított várók bevezetését az áruházaknál, de a kölni tapasztalatok alapján meg fogjuk vizsgálni ezt a lehetőséget - tájékoztatott az áruházlánc.

Magyarországon is találni olyan boltokat, amelyek kifejezetten engedik, hogy kutyával vásároljunk náluk. Erre legtöbbször külön tábla is felhívja a figyelmet a bejáratnál.

Új trend: az élményszerű vásárlás

A boltok egyre jobban odafigyelnek arra, hogy minél erőteljesebb vásárlási élményt adjanak vevőiknek. Ez egyrészt azért fontos, hogy a vásárló többet költsön az adott üzletben, másrészt azért is, hogy minél gyakrabban visszatérjen oda.
Magyarországon is találkozhatunk például érintőképernyős kijelzőkkel a boltokban (ezek például receptet mutatnak, bort ajánlanak), de az is elképzelhető, hogy a mérleg kijelzője vagy a blokk ad hasznos tanácsokat.

Van olyan bevásárlóközpont, ahol személyi tanácsadó segít a megfelelő ruhadarabok kiválasztásában, a legjobb esküvői ajándék megtalálásában, vagy a lakberendezési tárgyak, bútorok vásárlásában.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

Tesco

Tanévkezdés
08.18-09.20
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.