2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Elindult a visszaszámlálás: siessen, aki akciós Sziget-jegyet akar


Olcsóbbak a napijegyek augusztus 1. délig, utána már csak teljes áron lehet belépőt venni a Sziget Fesztiválra. Mutatjuk, mekkora a kedvezmény.

Kedvezményes áron lehet napijegyet venni a Sziget Fesztiválra augusztus 1. délig. Az akció persze nem olyan óriási:

a 22 500 forintos napijegyet 20 900 forintért lehet megvásárolni.

Tehát mindössze 1600 forinttal lehet olcsóbban hozzájutni. De úgy is lehet számolni, hogy aki holnap délig megveszi a jegyet, az kap ajándékba két korsó sört, ugyanis egy korsó ára 800 forint lesz a fesztiválon.

Aki egyetlen Sziget pillanatról sem szeretne lemaradni, az még vásárolhat heti jegyet is, ami nem kevesebb, mint 99 ezer forint. Ez annak éri meg igazán, aki tényleg végig szeretné fesztiválozni a hetet, ezzel a bérlettel ugyanis csak 14 ezer forintba kerül egy nap. Aki pedig háromnapos csapatást szeretne, az választhatja a #hellohungary hétvégre napijegy csomagot, aminek 55 ezer forint az ára. Ezzel egy nap kicsit több, mint 18 ezer forint. Az ötnapos bérletek már elfogytak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Nem dőlhetnek hátra a magyar devizahitelesek? Fontos ügyben dönt az EU bírósága
A legtöbb magyar adóst érintheti, akinek 2015 előtt devizahitele volt.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked