2020. augusztus 7. péntek Ibolya

Elindult a visszaszámlálás: siessen, aki akciós Sziget-jegyet akar


Olcsóbbak a napijegyek augusztus 1. délig, utána már csak teljes áron lehet belépőt venni a Sziget Fesztiválra. Mutatjuk, mekkora a kedvezmény.

Kedvezményes áron lehet napijegyet venni a Sziget Fesztiválra augusztus 1. délig. Az akció persze nem olyan óriási:

a 22 500 forintos napijegyet 20 900 forintért lehet megvásárolni.

Tehát mindössze 1600 forinttal lehet olcsóbban hozzájutni. De úgy is lehet számolni, hogy aki holnap délig megveszi a jegyet, az kap ajándékba két korsó sört, ugyanis egy korsó ára 800 forint lesz a fesztiválon.

Aki egyetlen Sziget pillanatról sem szeretne lemaradni, az még vásárolhat heti jegyet is, ami nem kevesebb, mint 99 ezer forint. Ez annak éri meg igazán, aki tényleg végig szeretné fesztiválozni a hetet, ezzel a bérlettel ugyanis csak 14 ezer forintba kerül egy nap. Aki pedig háromnapos csapatást szeretne, az választhatja a #hellohungary hétvégre napijegy csomagot, aminek 55 ezer forint az ára. Ezzel egy nap kicsit több, mint 18 ezer forint. Az ötnapos bérletek már elfogytak.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.