21 °C Budapest
Woman checking the bill when paying at a supermarket

Átalakul a magyarok kedvenc online üzlete: hatalmas összegeket spórolhatnak ezzel a vásárlók

2023. március 17. 12:31

Hatalmas átalakításokat jelentett be a kifli.hu, ami minden vásárlót érinteni fog. A cég ugyanis új szállítási idősávokat vezetett be, amik segítségével nem csak spórolhatunk a bevásárláson, de még a környezetet is védhetjük.

A kifli.hu úgynevezett ökoidősávokat vezetett be, amiknek célja, hogy csökkentse az ugyanazon területen található megtett utak számát. Ha már eleve terveztek túrát arra a területre, ahová a vásárló rendel, akkor választhat az ökoidősávok közül, amivel csatlakozik a közelébe tervezett útvonalhoz - segítve további útvonalak és értékes erőforrások megtakarítását.

Ami a legjobb az egészben, hogy a vásárlók most 300 Ft-ot is megtakaríthatnak a szállítási költségen ezeknél a környezetbarát időablakoknál. A cég egyébként régóta odafigyel a környezetre, hiszen újrahasznosítható csomagolóanyagokat használ, miközben CNG üzemanyagú a flottája, ráadásul az élelmiszerpazarlás ellen is fellép a leértékelt termékeivel.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 23. csütörtök
Emőke
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?