11 °C Budapest
Woman checking the bill when paying at a supermarket

Átalakul a magyarok kedvenc online üzlete: hatalmas összegeket spórolhatnak ezzel a vásárlók

2023. március 17. 12:31

Hatalmas átalakításokat jelentett be a kifli.hu, ami minden vásárlót érinteni fog. A cég ugyanis új szállítási idősávokat vezetett be, amik segítségével nem csak spórolhatunk a bevásárláson, de még a környezetet is védhetjük.

A kifli.hu úgynevezett ökoidősávokat vezetett be, amiknek célja, hogy csökkentse az ugyanazon területen található megtett utak számát. Ha már eleve terveztek túrát arra a területre, ahová a vásárló rendel, akkor választhat az ökoidősávok közül, amivel csatlakozik a közelébe tervezett útvonalhoz - segítve további útvonalak és értékes erőforrások megtakarítását.

Ami a legjobb az egészben, hogy a vásárlók most 300 Ft-ot is megtakaríthatnak a szállítási költségen ezeknél a környezetbarát időablakoknál. A cég egyébként régóta odafigyel a környezetre, hiszen újrahasznosítható csomagolóanyagokat használ, miközben CNG üzemanyagú a flottája, ráadásul az élelmiszerpazarlás ellen is fellép a leértékelt termékeivel.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem