4 °C Budapest
kifli

Itt a Kifli bejelentése: újra korlátozzák a bevásárlást

2021. december 11. 20:42

A Kifli vásárlóinak küldött tájékoztatása szerint annak érdekében hogy minél több vásárlót ki tudjanak szolgálni, december 13-tól korlátozni fogják, hogy egyszerre hány különböző terméket tudnak a vevők vásárolni egy rendelésben. Karácsonyig átmenetileg megszűnik a 15 perces időablak, az expressz kiszállítás és a vásárlás kiegészítésére legkésőbb 12 órával a  kiszállítás megkezdése előtt lesz lehetőség.

"Továbbra is a fő célunk és szándékunk, hogy mindannyiukat a lehető legmagasabb színvonalon ki tudjuk szolgálni, a csökkent létszám és más egyéb akadályok ellenére is a megszokott színvonalat tudjuk nyújtani" - írja a Kifli.hu a vásárlóinak küldött tájékoztatóban. Ezért javaslatokat is megfogalmaznak, hogyan vásároljanak a vevők a következő időszakban ahhoz, hogy mindene meglegyen az ünnepekre. 

December 11-19 között lehetősége lesz a vásárlóknak, hogy kedvezményesen vegyenek egyszerre nagyobb kiszerelést vagy mennyiséget egy adott termékből. Azt javasolják, hogy az ünnepekhez szükséges tartós és fagyasztott élelmiszereket rendeljék meg ebben az időszakban, majd 20-án külön adjanak le új rendelést a friss árukra.

Annak érdekében hogy minél több vásárlót ki tudjunk szolgálni, december 13-tól korlátozni fogjuk, hogy egyszerre hány különböző terméket tud vásárolni egy rendelésben. Karácsonyig átmenetileg megszűnik a 15 perces időablak, az expressz kiszállítás és a vásárlás kiegészítésére legkésőbb 12 órával a  kiszállítás megkezdése előtt lesz lehetősége

- írja a tájékoztató levél.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,4%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Azt is hozzátették: "Ha jelenleg éppen karanténban van, akkor mindannyiunk biztonságának érdekében ajánlom az online fizetést és persze lehetőséget biztosítunk teljesen érintésmentes átadásra is, erre irányuló igényét a rendelés leadásakor jelezheti felénk. Ilyen esetben a futár az ajtó elé helyezi a bevásárlást, majd csengetés után távozik. Ha karantén alatt göngyöleget adna át, kérem, azzal várja meg a karantén végét."

Címlapkép: Kifli.hu

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 1. szerda
Ignác
5. hét
Február 1.
A civilek napja
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?