Giganyeremény találhat gazdára az Ötöslottón: még az unokáid is megélnének ennyiből

2020. november 20. 15:31

Továbbra sem volt telitalálat az Ötöslottón, így 17 heti halmozódást követően a várható főnyeremény ezen a héten 3,3 milliárd forint. Minden idők legnagyobb, 6,4 milliárd forintos főnyereményén kívül - amelyet idén márciusban vitt el egy szerencsés játékos - utoljára több mint másfél éve volt a jelenleginél nagyobb Ötöslottó jackpot: tavaly áprilisban 29 hét halmozódás után 4,1 milliárd forintot vihetett haza egy játékos.

Az Ötöslottó eheti főnyereménye 17 hét halmozódást követően 3,3 milliárd forintos magasságban szárnyal. A sorsolást közvetítő SzerencseSzombat műsorvezetői és meghívott vendégei a televíziózás történetének izgalmas mérföldköveit elevenítik fel a lottóshowban, az Ötöslottó sorsolás hangulatáról pedig ezúttal a többszörös Fonogram-díj jelölt Groovehouse gondoskodik.

A Luxor játékot kísérő beszélgetés témája a televíziózás világnapja lesz. A Szerencsejáték Zrt. számára kiemelt fontosságú a játékosok és a munkatársak egészségének védelme, ezért a vendégek, Radványi Dorottya és Koltay Anna, az MTVA műsorvezetői, online formában csatlakoznak a műsorhoz. Többek között arról is lesz szó, hogy mikor indult el az első nyilvános televízióadás a tengerentúlon, illetve hogy melyik magyar feltaláló fejlesztette ki a modern, teljesen elektronikus televíziós rendszert.

A televíziózás nem csak a hírfogyasztásunkat és szórakozásunkat változtatta meg alapjaiban, de a lottózásra is nagy hatással volt. A magyar nézők első alkalommal 1962. március 9-én kísérhették figyelemmel a televízió képernyőjén a lottósorsolást, és az azt megelőző szórakoztató műsort. Ezt követően hétről-hétre újabb és újabb helyszínekre szervezték a sorsolások nyilvános eseményét: kultúrházakba, strandokra, sőt még mozikba is. A legkülönlegesebb TV-s sorsolásokat Budapestről közvetítették, például a Divatcsarnokból, a Lottó Áruházból vagy valamelyik uszodából.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 4. szombat
Ráhel, Csenge
5. hét
Február 4.
Rákellenes világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?