2 °C Budapest
Four leaf clover on grass. Horizontal picture.

Most éri meg igazán lottózót nyitni: óriási jutalékot fizet partnereinek a lottótársaság

MTI
2021. augusztus 2. 15:31

A Szerencsejáték Zrt. fél évvel meghosszabbítja a februárban indított, kis- és közepes vállalkozásokat célzó ösztönző programját, s ezzel a lépéssel további 1,5-2 milliárd forint jutalékot juttathat partnerértékesítőinek - közölte a vállalat.

A társaság tavaly jelentette be, hogy a pandémia negatív gazdasági hatásának ellensúlyozására akciótervet indítottak el. Ennek első lépéseként 2020. májusában összesen több mint 5 milliárd forint értékű többletjutalékot juttattak partnereiknek - tették hozzá utalva arra, hogy az akcióterv a kiemelt kis- és középvállalkozó partneri hálózatukban 5 ezer munkahely megvédését eredményezte.

A nemzeti lottótársaság a harmadik hullám alatt további 2 milliárd forintnyi jutalékkifizetéssel támogatta partnerhálózatát; minden egyes szerencsejáték termék eladása után közvetlen pénzbeli hozzájárulással ösztönözte értékesítőit - ismertették. Az ösztönző program első fél évében eddig 2351 értékesítőhely összesen 8464 eladója vett részt - derül ki a közleményből.

Az egy értékesítőre eddig kifizetett átlagos jutalék meghaladta a szuperbruttó 284 ezer forintot, ugyanakkor akadt olyan is, aki 1,5 millió forintot vihetett pluszban haza. Fél év alatt 156 értékesítő összesen 252 alkalommal érte el az 500 ezer forintos, elszámolási időszakonkénti felső határt.

Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója a közlemény szerint elmondta, hogy a pandémia súlyosan érintette a közel 2400 kis- és középvállalati lottózói partnerüket, akikhez a földi hálózat teljes árbevételének 65 százaléka köthető; a kieső bevételek sokukat egyik napról a másikra hozták nehéz helyzetbe. Hozzátette: a kezdeményezés hatására a földi hálózatban realizált bevételeik év végére nemcsak visszaépültek, de jelentősen meg is haladták a járvány előtti időszakét. A szektor elmondása szerint mintegy 10 ezer embert foglalkoztat, 30-40 ezer fő megélhetését biztosítja, a vállalat pedig Magyarország egyik legnagyobb viszonteladói hálózatával, több mint 7600 értékesítési ponttal működik együtt országszerte.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Szerencsejáték Zrt. árbevétele 2020-ban 6 százalékkal 575,4 milliárd forintra nőtt az egy évvel korábbihoz képest, adózott eredménye több mint 23,9 milliárd forintot ért el, EBITDA mutatója pedig 31,5 milliárd forintra növekedett tavaly.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem