2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Alig nyitott ki, máris bezárták ezt a strandot: felmerült a vírusfertőzés gyanúja

  • hvg.hu
  • 2020. június 5. péntek 19:58

A gödi lakosok és a vendégek biztonsága érdekében a mai napon a strand ideiglenesen bezárásra került - közölte Göd önkormányzata közösségi oldalán pénteken. Óvintézkedésről van szó, amit azért hoztak meg, mert a strandon dolgozók egyike egy gyorsteszt alapján koronavírus-fertőzött lehet.

A strandot a teljes fertőtlenítés, valamint a szükséges vizsgálatok elvégzéséig tartják zárva. Amennyiben a vizsgálati eredmények azt igazolják, hogy nincs ok az aggodalomra, a jövő héten újra megnyitják a strandot.

 

Címlapkép: termalfurdo.hu

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk