Ennyit kereshet Majka az RTL-nél: ha nincs képernyőn, akkor is milliókat kaszálhat

Ennyit kereshet Majka az RTL-nél: ha nincs képernyőn, akkor is milliókat kaszálhat

2023. december 23. 12:04

Majka visszatér az RTL képernyőjére és azt is kikalkuláltuk azt is, mennyi lehet a gázsija, ha az X-faktor mentorai közé ül be.

Még 2021 februárjában röppent fel a hír, hogy Majoros Péter, azaz Majka lehet az RTL Klub fő kiszemeltje, akkor mint az X-Faktor új műsorvezetőjét emlegették. A Blikknek Majka nem erősítette meg a pletykát, ugyanakkor nem is cáfolta annak lehetőségét. Mint mondta, "semmilyen ajánlatot nem kaptam. De ha kaptam is volna, az időben kiderül". A bulvárlap megkeresésére az RTL Magyarország is kitérő választ adott, de nem cáfolta.

Most azonban kiderült, tényleg átmegy a konkurens csatornához 16 év után,  a rapper-műsorvezetőt a nézők már 2024 második felében új szerepben láthatják. Majka 2002-ben az RTL képernyőjén tűnt fel először a Való Világban, ahol a valóságshow második helyezettje lett, majd ezt követően a Való Világ műsorvezetőjeként, illetve színészként és rapperként folytatta a karrierjét. Majka a reality után 2004-ben az RTL portfóliójába tartozó Cool TV műsorvezetője volt, de többször szerepelt például a Heti Hetesben is. Később televíziós karrierjét más csatornáknál folytatta, és az ország egyik legsikeresebb zenei előadója és alkotója lett.

Az viszont bizonyos, hogy mivel Majoros Péter jelenleg az egyik legnépszerűbb tévés műsorvezető itthon, így komoly bérpárbaj bontakozhatott ki a két rivális tévécsatorna között. És, hogy ez konkrétan milyen nagyságrendet is jelenthet?

Ha a 2024-es X-Faktor zsűritagjai közé ül be, akkor számolgathatunk, mennyit fog keresni. Arról ugyan az RTL Klub soha nem ad ki információt, hogy mennyit keresnek a mentorok - ezt üzleti titokként kezelik -, azt viszont korábbi sajtóértesülésekből tudni lehet, hogy nagyságrendileg mekkora lehet ez az összeg. Több cikk is megjelent anno arról, hogy Tóth Gabinak 2013-ban 10 millió forintot hozott a konyhára a műsor, egy évvel később, 2014-ben pedig már 15 millió forintról írtak a lapok.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Azóta viszont eltelt 10 év. Azaz, ha nagyságrendileg ezekből az összegekből indulunk ki, akkor a bérpárbaj 20-25 millió forintról is indulhat, és iparági forrásaink is a bőven 25 millió feletti gázsit tartanák reálisnak a jelenlegi helyzetben. És ugyan ez nem havi fizetést jelent, hanem az egész műsorért jár a juttatás, így is megérhette Majkának újra visszatérni az RTL-hez.

Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 27. 19:15
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem