20 °C Budapest
A man is switching through television channels. Captured inside a modern living room at daytime.

Új premierek a Disney+ kínálatában: ezek a filmek, sorozatok jönnek májusban

2024. április 24. 19:35

Bár májusban már hosszabbak és melegebbek a nappalok, ha még sincs kedved kimozdulni, akkor a Disney+-on továbbra is rengeteg szórakozási lehetőséget, filmet és sorozatot találsz, amit ledarálhatsz - közölte a szolgáltató. Április végén érkezik a kínálatba az All of Us Strangers, A sógun sorozat, májusban a Ki vagy, Doki? új részekkel, az Abbott általános iskola 3. évada, vagy a Star Wars: Birodalmi históriák is.

Azt közölték, hogy bár májusban már hosszabbak és melegebbek a nappalok, ha még sincs kedved kimozdulni, akkor a Disney+-on továbbra is rengeteg szórakozási lehetőséget, filmet és sorozatot találsz, amit ledarálhatsz. Ebben a hónapban érkezik a „Shardlake”  sorozat. Az 1536-ban játszódó, C. J. Sansom történelmi regényein alapuló gyilkossági krimiben Matthew Shardlake ügyvéd egy gyanús haláleset ügyében nyomoz a távoli Scarnsea kolostorban. A sorozatot Magyarországon, Romániában és Ausztriában forgatták. 

A „The Kardashians” (The Kardashians) az 5. évaddal tér vissza, amely még több szerelmet, nevetést, divattippet és családi drámát tartogat. Mindemellett a zene is szerepet kap májusban a Disney+-on, ugyanis vadonatúj dokumentumfilmek és koncertfilm is vár majd. A „The Beach Boys” (The Beach Boys), amiben a világ kedvenc zenészei közül néhányat eddig soha nem látott módon ismerhetsz meg, a „Queen Rock Montreal” (Queen Rock Montreal) pedig Freddie Mercury és az egykori világhírű zenekar többi tagjának legfelemelőbb pillanatait mutatja be az 1984. november 24-én és 25-én tartott koncertről. A „Let It Be” (Let It Be) az Apple Corps londoni háztetőjére repíti a nézőket, ahol a Beatles Billy Preston társaságában megírja és felveszi a GRAMMY Award®-díjas Let It Be című albumot.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/20. heti nyerőszámait. Nem volt telitalálatos szelvény, így a jövő héten a várható főnyeremény 1 miliárd 715 millió forint lesz a hatos...

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem