21 °C Budapest
Young man using laptop in office. Blogger, writer, journalist or student men working on computer at home. Businessman, work from home, distance education, online learning, studying concept

A semmiből húzta le a rolót rengeteg magyar kedvenc honlapja: mi lesz így a rajongókkal?

2024. április 25. 08:58

Váratlanul jelentette be saját Facebook-oldalán az Artportal.hu, hogy nem elérhetők tovább az interneten. További sorsáról a tulajdonosok fognak dönteni.

Váratlanul jelentette be saját Facebook-oldalán az Artportal.hu, hogy nem elérhetők tovább az interneten. Azt írták, „az a csapat, amelyik az elmúlt években működtette és tartalommal töltötte meg az artportált, befejezte tevékenységét. Köszönjük olvasóinknak az irántunk tanúsított figyelmet, szerzőinknek a kiváló írásokat és bízunk benne, hogy kapcsolatunk a jövőben sem szakad meg.” A poszt kitért arra is, hogy az artportal egyből elérhetetlenné is vált a világhálón, és későbbi sorsáról a tulajdonosok fognak dönteni.

A megszűnés kapcsán a 24.hu emlékeztetett, az Artportalt 2003 decemberében hozta létre az Enciklopédia Kiadó, alapítója F. Almási Éva volt. A hazai művészeti élet hírei, interjúk, programajánlók voltak olvashatók a portálon. 2012-ben a portál új tulajdonoshoz, Kiss Ferenchez került, a weboldal kiadója az Artportal Hungary Kft. lett.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/20. heti nyerőszámait. Nem volt telitalálatos szelvény, így a jövő héten a várható főnyeremény 1 miliárd 715 millió forint lesz a hatos...

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm