23 °C Budapest
Szombathely, Hungary - June 1, 2022: Shop of Lottozo Szerencsejatek Zrt., largest gambling service provider in Hungary.

Új sorsjegyet vezetnek be Magyarországon: különleges lesz, óriási pénzt lehet vele nyerni

2024. április 12. 12:03

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata. A lottózókban és az értékesítési pontokon április 12-től elérhető Ajándék sorsjegy két, egyenként 100 millió forintos főnyereményt kínál, emellett további öt darab 10 milliós és negyvenöt 1 milliós nyeremény lapul a fedőrétegek alatt.

A tavaszi újjászületést ünnepli a Szerencsejáték Zrt. új terméke, az Ajándék sorsjegy, amely – hasonlóan a lottótársaság karácsonyi sorsjegypárjához és az újévi Sok Szerencsét! sorsjegyhez – nagyszerű választás az ünnepi hangulat fokozására. Az új kaparós nemcsak azoknak a játékosoknak a szívét nyerheti el, akik előszeretettel teszik próbára szerencséjüket a sorsjegykínálat legfrissebb darabjaival, hanem azok a vásárlók is új kedvenccel gyarapodhatnak, akik szívesen osztoznak barátaik és szeretteik nagy pillanataiban és fontos ünnepi eseményeiben némi játékkal megfűszerezve azokat. Az új sorsjegy három grafikai verzióban, üde, ugyanakkor elegáns pasztellszínekben érhető el, hogy mindenki kiválaszthassa az alkalomhoz leginkább illeszkedőt.

„A sorsjegyvásárlást az esetek nagy hányadában valamilyen örömérzet indukálja, vagyis akkor veszünk kaparóst, ha jó kedvünk van, és szeretnénk azt tovább fokozni. Az Ajándék sorsjegy megjelenésében is vidám, ünnepi hangulatú, emellett olyan játékokat ötvöz, amelyek mindegyike a vásárlóink nagy kedvencei. Éppen ezért bízunk abban, hogy szeretni fogják az új terméket” – mondta Uszkay-Boiskó Sándor, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója. Hozzátette,

Újdonság az is, hogy az Ajándék sorsjeggyel elvihető legkisebb nyeremény összege meghaladja a termék árát. Így a legszerényebb nyereményt bezsebelő játékosunk is méltán érezheti magát nyertesnek.

Elárulta, hogy az új sorsjegy az ünnepi alkalmakhoz illeszkedő nagynyereményekkel kecsegteti azokat, akik szerencsét próbálnak. „A játékosok két, egyenként 100 millió forintos főnyereményért szállhatnak síkra, illetve további öt darab 10 milliós, negyvenöt darab 1 milliós és kétszáz darab 100 ezres nyeremény vár rájuk a fedőrétegek alatt” – foglalta össze.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Szerencsejáték Zrt. új sorsjegye április 12-től érhető el a lottózókban, illetve a társaság értékesítési pontjain, 2000 forintos áron.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/20. heti nyerőszámait. Nem volt telitalálatos szelvény, így a jövő héten a várható főnyeremény 1 miliárd 715 millió forint lesz a hatos...

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 23. csütörtök
Dezsõ
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem