Personal perspective of a man watching television in a living room.

Nagy bejelentéseket tett az HBO GO: őrületes premierek érkeznek, sikersorozatokat folytatnak

2022. február 12. 10:07

A Sony Pictures nagyjátékfilm-kínálatának egyes címei is csak a streaming szolgáltatónál lesznek elérhetők.

Péntek délután a Sony Pictures Television és a WarnerMedia bejelentette, hogy Közép-Kelet-Európára is kiterjeszti partneri együttműködését, amelynek értelmében a régióban a Sony Pictures Entertainment („SPE”) hamarosan érkező nagyjátékfilm-kínálatának egyes címei kizárólag az HBO csatornáin, illetve az HBO Max streamingfelületén válnak nézhetővé.

A válogatás az SPE legnagyobb és legjobban várt jelenlegi kasszasikereit tartalmazza, köztük a „Venom 2. – Vérontó”, a „Szellemirtók – Az örökség”, az „Uncharted”, a „Morbius” és a „Pókember: Nincs hazaút” című filmeket. A kínálat részét képezik továbbá olyan, pozitív kritikai visszhangot kiváltó filmek is, mint a „Karácsonyi meglepi”, „A törött szívek múzeuma”, a „Monster Hunter – Szörnybirodalom” és „Az apa”, valamint számos cím a legnépszerűbb SPE franchise-ok közül, többek között a „Hotel Transylvania” sorozat, a „Nyúl Péter” és a „Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő”, a „Pókember: Hazatérés”, a „Pókember: Irány a Pókverzum!”, „A csodálatos Pókember 1 & 2’” és a „Jumanji – Vár a dzsungel”.

A filmekre és televíziós sorozatokra vonatkozó megállapodás Közép-Kelet-Európa területeire terjed ki, és a fenti SPE-címeket Lengyelországba, Csehországba, Szlovákiába, Magyarországra, Romániába és az adriai régióra hozza majd el. Az HBO Max március 8-án váltja le az HBO GO-t a régióban.

A HBO emellett számos mást bejelentést is tett. Például sok korábban nagy sikert arató produkcióját is folytatja majd.

  • Hivatalos lett, amire sokan számítottak: berendelték az Eufória 3. évadát is, úgyhogy legalább még egyszer elmerülhetünk újra Rév Marcell fantasztikus képeiben.
  • A WarnerMedia és a Discovery merger kapcsán friss hír, hogy a héten hivatalosan is jóváhagyták az összeolvadást.
  • A március 8-án érkező Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése című sorozathoz elképesztően menő plakátok érkezetek, amiket itt tudtok megnézni.
  • Az egyik legegyedibb hangulatú HBO sorozat, a John Wilson tanácsai is megkapta a 3. évados berendelést.
  • Kijött az első fotó a bestseller alapján készült Tokyo Vice című sorozathoz, amelyben Ken Watanabe és Ansel Elgort alakítják a főbb szerepeket. Premier tavasszal
  • Hivatalos: 2023-ban érkezik a spanyol HBO sorozata, a 30 ezüst új évada, amihez most hangulatos teaser érkezet. 
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?