Erdélyi Mónika érdi családi házának hirdetése 2022. január 24-én (Forrás: ingatlan.com)

Megtaláltuk a hirdetést: ezt a házat árverezik el Erdélyi Mónika feje fölül + fotók

2022. január 24. 09:45

Árverésre kerül Erdélyi Mónika érdi háza. A kertvárosban található, 681 négyzetméteres telken álló házért busás összeget kérnek, a licitre késő tavasszal kerülhet sor. A 180 négyzetméteres családi házat már korábban is megpróbálták eladni.  

Árverésre bocsátják Erdélyi Mónika érdi házát. A 681 négyzetméteres telken álló családi ház 180 négyzetméteres, a hirdetés az egyik legnagyobb ingatlanhirdetési portálon bukkant fel. A kikiáltási ár 49,5 millió forint, viszont az ingatlan jogi helyzete miatt csak árverés keretében lesz majd megvásárolható.

A szóban forgó ingatlant Erdélyi Mónika válás miatt kényszerül eladni. Az ingatlan sorsáról korábban már született egy bírósági döntés, vagyonmegosztás miatt, azonban a házat a tavaszig érvényben lévő moratórium miatt nem tudták elárverezni. A licitet állítólag ötszázezer forintonként lehet majd emelni, így nem tudni, mi lesz a végösszeg. A hirdetésben látni azokat a helyeket is, ahol a műsorvezető élőben szokott bejelentkezni rajongóinak.

Gyakran jelentkezett be ebből a szobából követőinek Erdélyi Mónika
Gyakran jelentkezett be ebből a szobából követőinek Mónika. Fotó: ingatlan.com

A házat egyébként már korábban is megpróbálták elárverezni, de a műsorvezető fellebbezett a döntés ellen, ezért húzódott idáig az ügy - emlékeztetett a Blikk. A férje a ház értékének felét szeretné, ezért Mónika korábban 67 millió forintért próbálta meg eladni azt, akkor nem talált gazdára az ingatlan.

Címlapkép: ingatlan.com

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm