2020. július 10. péntek Amália

Egymilliót keres havonta, mégsem képes kifizetni hiteleit a sztár

  • Pénzcentrum.hu
  • 2014. augusztus 28. csütörtök 18:00

Havonta egymilliót keres a TV2 sztárja, ennek tetemes részét viszont adósságai törlesztésére kénytelen fordítani. L. L. Junior lakását is eladta, hogy kikecmeregjen az adósságcsapdából, azonban továbbra is rajta van a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) a végrehajtással érintettek között. A devizahiteles mentőcsomagtól vár egy kis könnyítést.


Hiába adta el lakását és szabadult meg több végrehajtástól is L.L. Junior, továbbra is tetemes tartozást görget maga előtt az énekes. A bankjának körülbelül 12,5 millióval, a végrehajtónak félmillióval, az adóhivatalnak, a társasháznak és a közüzemi szolgáltatóknak pedig több százezer forinttal tartozott az ingatlan eladása előtt - írja a Blikk. Ebből törlesztetett körülbelül nyolcmilliót a bankja felé, a szolgáltatókkal pedig részletfizetésben állapodott meg.

Pedig a TV2 sztárja közel egymillió forintot keres havonta.

Ennek 70-80 százalékát fordítja törlesztésre, a többi a családra és a mindennapi megélhetésre megy el.

A napilapnak elmondta, hogy bankjával azért nem tudott még megállapodni, mert a többi devizahiteleshez hasonlóan várja az énekes vélekedése szerint még az is lehetséges, hogy visszakap valamennyi pénzt.

Habár a pontos adatok és a szerződés ismerete nélkül nem lehet megmondani, hogy L. L. Junior számíthat-e visszatérítésre, azt viszont pontosan ki tudta számolni a Pénzcentrum, hogy a nehéz helyzetbe jutó Dávodi család mire számíthat. A TV2 Napló című műsorában egy tipikus magyar adóst megtestesítő családot mutattak be, akiknek szintén jár vissza valamennyi pénz a devizahiteles mentőcsomagnak köszönhetően. Az összeg kiszámításában Ráski Péter kollégánk volt Dávodiék segítségére. Hogy a szerződésük alapján mennyit pénzt kaphatnak vissza, arról ITT tudsz bővebben olvasni.

Ráadásul Palkó István Portfoliós kollégánk nyilatkozata alapján a mostani tőketartozásnak átlagosan 19 százaléka jöhet le az elszámolások miatt. Ez igen jelentős összeg; a havi törlesztőrészletek ennek köszönhetően és a kötelező kamatcsökkentések miatt is csökkenni fog.

Ez azt jelenti, hogy átlagosan 27 százalékkal csökkenhetnek a törlesztőrészletek.

Palkó István ATV-s interjújáról ITT tudhatsz meg többet.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk