14 °C Budapest

634 ezret kapott bankjától a hitelkártya-rekorder

Pénzcentrum
2013. április 22. 12:15

Ünnepélyes keretek között adták át a Citibank 50 ezredik kibocsátott Citi Life hitelkártyáját. A 22 hónapja piacon lévő kártyával eddig 647 millió forint értékű Citi forintot gyűjtöttek össze az ügyfelek, ami egy az egyben beváltható több üzletben vagy a bank internetes felületén. Több bank is kínál hasonlóan versenyképes hitelkártyát, te is megnézheted, hogy melyik passzol hozzád a legjobban.

A Citi Life hitelkártyával történő vásárlással jóváírásokat kaphatunk Citi forintban, amit később ajándékokra válthatunk vagy levásárolhatunk a partnerüzletekben. Élelmiszer vásárlás esetén a számlán szereplő összeg 3, tankolásnál 2, egyéb esetben 1 százalékot kaphatunk így vissza. A kártya bevezetése óta eltelt 22 hónapban az ügyfelek összesen 647 millió Citi forintot gyűjtöttek össze.

Sőt volt olyan ügyfél, aki egy vásárlás után kapott vissza 150 ezer forint értékű pontot. Nem tudjuk, hogy ő mire költötte ezt, de a legnagyobb értékű beváltás is hasonló összegű volt, valaki 149 900 forintért vásárolt Citi Life pontokból egy iPadet. Volt olyan ügyfél is, aki eddig 634 ezer forint értékben válthatta vissza pontjait, ez a legmagasabb összeg, amit a banknál eddig összegyűjtöttek.


A Citi Life kártyadíja egyébként 8 280 Forint, de most online regisztráció esetén egyszeri 5 000 Citi forint jóváírás jár. Érdemes még a többi bank ajánlatát is megnézni, hiszen vásárlási szokásainktól nagyban függ, hogy melyik hitelkártya a legmegfelelőbb számunkra. A Bankráció.hu oldalon ezt könnyen meg is teheted.

Hogyan működik? Nézd meg itt:Ki hinné? Több tízezret kereshetsz a legjobb hitelkártyákkal

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?