Friends starting their journey travel cimlapi

Most már ennél a biztosítónál is lesz utasbiztosítás: így fog működni

2021. november 12. 21:08

A CIG Pannónia Csoport tovább bővíti nem-életbiztosításainak körét, és 2022 januárjától már utasbiztosítást is kínál lakossági ügyfelei számára, az UNION Biztosító viszontbiztosításával.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A CIG Pannónia Csoport és az UNION Biztosító partnerségének eredményeképpen 2022-től a CIG Pannóniánál elindulhat mind a lakossági, mind pedig a vállalati ügyfelek számára az utasbiztosítási termékek értékesítése. A két biztosító megállapodása értelmében a CIG Pannónia Csoport és az UNION Biztosító a termékfejlesztésben és a kárrendezésben is együttműködik majd a jövőben.

„Újabb mérföldkőhöz érkeztünk a júliusban bejelentett 5 éves stratégiánk megvalósításában, hiszen ezzel a megállapodással a CIG Pannónia Csoport belép a lakossági nem-életbiztosítási termékek piacára. Folytatjuk tehát a megkezdett lendületes, dinamikus növekedést, célunk továbbra is, hogy a regionális közepes és hazai nagybiztosítók között meghatározó szerepet töltsünk be. Az idei év az alapok megteremtéséről szól, a hazai igényeknek megfelelő élet- és nem-életbiztosítási termékpaletta felállításáról” – mondta Polányi Zoltán, a CIG Pannónia Biztosító vezérigazgatója.

„A 2022 januárjában induló viszontbiztosítási együttműködés újabb visszaigazolás számunkra, hogy az UNION Biztosító utasbiztosítási termékfejlesztési és kárrendezési tapasztalata egyedülálló a magyar biztosítási piacon, és az értéket képvisel a teljes szektor számára” – hangsúlyozta Almássy Gabriella, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatója.

A CIG Pannónia utasbiztosítási terméke a tervek szerint mind online, mind pedig személyes csatornákon elérhető lesz 2022 során. Megtalálhatják majd az ügyfelek a biztosító honlapján, összehasonlító portálokon, és személyesen is köthető lesz saját értékesítési csatornán, független hálózatban, illetve a bankbiztosítási értékesítésben egyaránt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 27. csütörtök
Angelika
4. hét
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?