2021. január 20. szerda Fábián, Sebestyén

Egy csapásra milliárdos lehetsz: már csak szombatig kell várni


Az Ötöslottó e heti várható főnyereménye 18 heti halmozódást követően már közel 3,5 milliárd forint, de a Hatoslottó jackpotja is átlépte az 1 milliárd forintos összeghatárt. A játékosok ráadásul szombatig még részt vehetnek a Novemberi Extra Szerencsenapok akcióban is. A szombati lottóshowban a magyar népzene egyik legkiemelkedőbb alakja, Pál István "Szalonna" mellett az Intim Torna Illegál alternatív rockzenekar gondoskodik a nézők szórakozásáról.

Ezen a hétvégén ismét érdemes figyelemmel kísérni az Ötös- és Hatoslottó sorsolást, hiszen milliárdos főnyeremények és neves előadók várják a nézőket. A SzerencseSzombat lottóshow első felében, a Luxor sorsolás alatt a Magyar Népdal és Népköltészet hetének alkalmából a meghívott vendég Pál István "Szalonna", Liszt Ferenc-díjas magyar népzenész, érdemes művész és népzenegyűjtő lesz. A műsor második felében, így az Ötöslottó nyerőszámainak kisorsolása közben az Intim Torna Illegál nevű alternatív rockzenekar szórakoztatja majd a nézőket. Az együttes 2010-es megalakulása óta hazánk egyik kedvenc koncertzenekarává nőtte ki magát, amelyet dallamos slágereivel a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciójaként tartanak számon.

A Szerencsejáték Zrt. Novemberi Extra Szerencsenapok akciójában még november 28-ig, azaz szombatig részt vehetnek a játékosok. Az akció napi és ráadás sorsolásán való automatikus részvételhez az Ötöslottó és a Hatoslottó esetében egy szelvényen legalább 1800 forint, míg a Luxor esetében egy szelvényen legalább 1000 forint értékben kell játszani (amely értékekbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele) bármely játékmódban. Az akciós játékok között az Ötöslottó esetében 1 millió forint és 45 x 100 ezer forint napi, valamint 10 millió forint ráadás, a Hatoslottó esetében 1 millió forint napi, valamint 1 x 10 millió forint ráadás, míg a Luxor estében 300 ezer forint napi, valamint 3 millió forint ráadás nyereményt sorsolnak ki.

A SzerencseSzombat lottóshowt november 28-án szombaton 18:40-től, a Hatoslottó sorsolást pedig november 29-én vasárnap 16:00 órától követhetik figyelemmel a Duna Televízión.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked