9 °C Budapest

Egy csapásra milliárdos lehetsz: már csak szombatig kell várni

2020. november 26. 13:01

Az Ötöslottó e heti várható főnyereménye 18 heti halmozódást követően már közel 3,5 milliárd forint, de a Hatoslottó jackpotja is átlépte az 1 milliárd forintos összeghatárt. A játékosok ráadásul szombatig még részt vehetnek a Novemberi Extra Szerencsenapok akcióban is. A szombati lottóshowban a magyar népzene egyik legkiemelkedőbb alakja, Pál István "Szalonna" mellett az Intim Torna Illegál alternatív rockzenekar gondoskodik a nézők szórakozásáról.

Ezen a hétvégén ismét érdemes figyelemmel kísérni az Ötös- és Hatoslottó sorsolást, hiszen milliárdos főnyeremények és neves előadók várják a nézőket. A SzerencseSzombat lottóshow első felében, a Luxor sorsolás alatt a Magyar Népdal és Népköltészet hetének alkalmából a meghívott vendég Pál István "Szalonna", Liszt Ferenc-díjas magyar népzenész, érdemes művész és népzenegyűjtő lesz. A műsor második felében, így az Ötöslottó nyerőszámainak kisorsolása közben az Intim Torna Illegál nevű alternatív rockzenekar szórakoztatja majd a nézőket. Az együttes 2010-es megalakulása óta hazánk egyik kedvenc koncertzenekarává nőtte ki magát, amelyet dallamos slágereivel a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciójaként tartanak számon.

A Szerencsejáték Zrt. Novemberi Extra Szerencsenapok akciójában még november 28-ig, azaz szombatig részt vehetnek a játékosok. Az akció napi és ráadás sorsolásán való automatikus részvételhez az Ötöslottó és a Hatoslottó esetében egy szelvényen legalább 1800 forint, míg a Luxor esetében egy szelvényen legalább 1000 forint értékben kell játszani (amely értékekbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele) bármely játékmódban. Az akciós játékok között az Ötöslottó esetében 1 millió forint és 45 x 100 ezer forint napi, valamint 10 millió forint ráadás, a Hatoslottó esetében 1 millió forint napi, valamint 1 x 10 millió forint ráadás, míg a Luxor estében 300 ezer forint napi, valamint 3 millió forint ráadás nyereményt sorsolnak ki.

A SzerencseSzombat lottóshowt november 28-án szombaton 18:40-től, a Hatoslottó sorsolást pedig november 29-én vasárnap 16:00 órától követhetik figyelemmel a Duna Televízión.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem