29 °C Budapest
wheeled shopping carts and colorful shopping center shop windows

Indulhat a roham a Tescóba, Aldiba: muszáj sietni, évente csak egyszer csinálnak ilyen brutális akciót

2024. május 4. 16:04

Ahogy a nyári napok közelednek, a kiskereskedelmi láncok sorra indítják el nyári akcióikat, amelyek középpontjában ezúttal a kerti bútorok, medencék és egyéb kültéri kellékek állnak. Vannak itt a nagyon olcsó műanyagszékektől kezdve, rengeteg kerti felszerelésen át, igen drága medencékig minden. Mutatjuk a Tesco, az Aldi, az Auchan és a Lidl legjobb ajánlatait erről a hétről.

Ahogy közeleg a nyár, úgy robbantak be a kiskereskedelmi láncok nyári szezonra szóló akcióik. Kínálatukban kiemelt helyet kaptak ezúttal a kerti bútorok, medencék és egyéb szabadtéri kellékek. Az üzletek tehát óriási versenybe kezdtek azért, hogy a vásárlók kedvenc nyári pihenőhelyükké varázsolhassák otthonaikat.

Cikkünkben sorra vesszük a legnagyobb hazai kereskedelmi láncok akciós újságjait, belekóstolunk azok legcsábítóbb ajánlataiba. És mindezt miért? Azért, hogy mindenki könnyedén megtalálhassa azokat a termékeket, amelyek tökéletesen illeszkednek a kertjükbe vagy teraszukra, mindezt anélkül, hogy túlköltekeznének. Az összehasonlító elemzésünk segít eligazodni a különböző ajánlatok tengerében, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb megoldásokat.

Tesco

Külön, „Hív a kert” katalógussal vágott bele a nyári készülődésbe a Tesco. Az újság 16 oldalas, és tele van mindenféle, a kerttel kapcsolatos akciókkal. A hiper egyik különlegessé, hogy akcióinak egy jelentős részét csak Clubcarddal lehet élvezni, arra viszont nem egyszer jelentős kedvezmények pörögnek. Ahogy kinyitjuk az újságot, találunk napozóágyat 17 990, kertibútor-szettet 59 990 forintért. De akadnak itt műanyag kertiszékek 1499 forinttól 6599 forintig. Ami viszont talán a legjobb, azok a medencék és medencefelszerelések. A választék igen nagy, vannak felfújható medencék 5599, 12990 forintért is, míg egy jakuzzi 139990 forintba kerül.

Ha érdekelnek a Tesco további, kerti tematikus akció, akkor csap fel a hiper legújabb akciós újságját, amiből megtudod, milyen leárazások élesedtek még kertiszerszámokra, úszómatracokra, kaspókra, virágokra, grilleszközökre.

Aldi

A diszkontnál a rendszeres heti akciósban kaptak helyet a kerti cuccok. Így például 14 literes bográcsot 4999, öntöttvas grilltárcsát 119900 forintért lehet beszerezni, De van itt napozószék 15990, míg kerti szék 9999-24990 forintért is. Lábtartós függőszéket 8999 forintért árul az Aldi, amiknek a teherbírása 100 kiló. Online kiszállítással is vállalja a diszkont bizonyos pergolát lamellás tetővel, igaz azért 499990 forintot kell kiperkálni.

Ha érdekel, hogy milyen akciókkal készült az Aldi a 18. héten, akkor lapozd át a diszkont aktuális kiadványát!

Auchan

Az Auchan sem tétlenkedett, ami a nyári készülődést illeti. 20 napos akciós kiadványát telerakta mindenféle nyári/kerti finomsággal, rengeteg medencét, virágot, napozó ágyat, és egyéb kiegészítőt találhatnak a vásárlók. A legolcsóbb műanyagszékek 3990 forintért már hazavihetők, de van itt hintaágy 149990 forintért, ahogy pavilon is oldalfüggönnyel 109990 forintért. A medencék árazása is széles skálán mozog, találni itt terméket 89990 forintért, de 259990, sőt 349990 forintért is.

Ha érdekelnek még a hiper további kedvezményei is, akkor mindenképp fusd át a lánc aktuális kínálatát!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Lidl

Kerti kínálatban a Lidlnél sincs hiány, van itt kerti ülőgarnitúra 119999 forintért, de robotfűnyíró is 149999 forintért, ahogy elektromos fűszegélynyíró is 9999 forintért. Fészekhintát 13999 forintért árul a diszkont, míg a nagykerekű rollerek Lidl Plus alkalmazással 17999 forintba kerülnek.

Ha érdekelnek a Lidl további akciói is, akkor mindenképpen nézd meg a Lidl aktuális akciós kiadványát!

 

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

NAPTÁR
Tovább
2024. július 27. szombat
Olga, Liliána
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm