2019. március 18. hétfő Sándor, Ede

A McDonald’s itthon is megkezdi a házhozszállítást: kiderültek a részletek


Áprilisban elindulhat Magyarországon is a népszerű gyorsétteremlánc házhozszállítási programja - számol be az Index.

A világ számos országában létezik McDelivery, vagyis rendelhetők a gyorsétteremlánc termékei. Az információ egyelőre nem hivatalos. A lap úgy tudja, hogy a szolgáltatásban a Netpincér lesz a hazai partner.

A világon már több tucat országban működik ilyen rendszer, az európai piacokon általában csak néhány kiemelt nagyvárosban érhető el. Jellemzően az étteremlánc nem egyedül szervezi meg a rendszert, hanem szerződéses kapcsolatba lép egy online ételrendelő céggel.

A szomszédos országok közül Románia és Ausztria néhány városában működik McDelivery. A nagyobb piacokon vannak 0-24 órás házhozszállítási lehetőségek, de sok helyen délelőtt 11-től, este 11-ig lehet csak rendelni. A szolgáltatás árazása is teljesen eltérő, a legtöbb országban 

a kiszállításnak van egy 1-3 dolláros, 300-700 forintos díja,

de olyan hely is van, ahol csak a minimális rendelési összeg után viszik ki a hamburgereket.

Cikkünk megjelenése után érkezett meg a McDonald' Magyarország válasza, melyet változtatás nélkül közlünk:

"A házhozszállítás a McDonald’s globális stratégiája, az erre vonatkozó lehetőségeket minden piacon megvizsgálja a vállalat. Magyarországon is elindult egy ilyen folyamat, amelynek jelenlegi kezdeti szakaszában a részletekről, így az időzítésről és a szolgáltatást végző partnerről sem még született döntés. Amint a szolgáltatásról megosztható információ áll rendelkezésre, a szokásos fórumokon tájékoztatjuk vendégeinket."

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg, emellett 250 ezer forint feletti jövedelemmel és jövedelemátutalással számoltunk. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 13 155 forintos törlesztőt (THM 13,57%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis az OTP, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS