Brutális tömeg a pesti plázában: egymást taposták a vásárlók a vadiúj multi bejáratánál

Brutális tömeg a pesti plázában: egymást taposták a vásárlók a vadiúj multi bejáratánál

2024. május 28. 13:20

Óriási tömeg gyűlt össze az első magyarországi Primark nyitásakor, több százan szerettek volna bejutni elsőként az olcsó árairól ismert üzletbe. 

Mint ahogy arról beszámoltunk, ma nyitott meg a magyarországi első Primark üzlete, a hétfői sajtóbejáráson a Pénzcentrum is részt vett. Már akkor sok vásárlót el kellett küldeni, mától viszont bárki bejuthat.

Ezért  óriási sor alakult ki a bolt előtt, több százan gyűltek össze a TikTok videó alapján, amit egy vásárló készített. 

@pallnikolettaoriflame

♬ eredeti hang - Páll Nikoletta Oriflame

Az Aréna Mallban található üzlet 3100 négyzetméter, és nagyjából 180 alkalmazottal indult el. Összesen 22 próbafülkét alakítottak ki, és 18 pénztárat. Aki nem szeretne ott tülekedni, de kíváncsi az árakra, az az alábbi galériából tájékozódhat.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A sajtótájékoztatón arra a kérdésre, hogy várható-e egy második, esetleg egy harmadik üzlet nyitása, Maciej Podwojski azt válaszolta, nagyon figyelni fogják a piacot, és ezek alapján döntenek majd a további hazai terjeszkedésről. Jelenleg erre az üzletre koncentrálnak, ami a régióban sorban a 13. A Primark közép-kelet-európai vezetőjével készült interjúnkat itt olvashatod:

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem