2020. július 4. szombat Ulrik

Mossák holnap a budapesti hidat: lezárás, dugó várható

  • MTI
  • 2019. május 3. péntek 16:31

Szombaton mossa a budapesti Rákóczi hidat a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt., emiatt egy sávot lezárnak - írja az MTI.

Az FKF pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szombat reggel fél 7-től délután 1 óráig a déli, fél 3-tól este 8 óráig az északi oldalt tisztítják. A társaság arra kéri a járművezetőket, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk