Hétfő reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. július 27.)

2020. július 27. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, a nagy boltláncok akcióiról vagy éppen a lottószámokról? Nem tudod eldönteni, hogy melegen öltözz, vagy lengén? Vagy csak a forint aktuális árfolyamára vagy kíváncsi? A Pénzcentrumon most minden fontos információt elolvashatsz egy helyen! 2020. július 27., hétfő.

Névnap

Olga, Liliána

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 345.48 Ft
USD: 295.33 Ft
CHF: 321.74 Ft
GBP: 378.85 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 35107.97
OTP: 11000 Ft
MOL: 1729 Ft
RICHTER: 6455 Ft

HatoslottóX

A sorsolás dátuma: 2020.07.26.
Az Hatoslottó nyerőszámai a 30 héten emelkedő számsorrendben a következők:
2, 9, 15, 21, 33, 39.
Joker: 155655

Ezen a héten (30.) volt telitalálat a hatoson, ketten is eltalálták a számokat, nyereményük egyenként 321 183 850 forint. További nyeremények:

5 találat: egyenként 176 235 forint
4 találat: egyenként 5 815 forint
3 találat: egyenként 1 805 forint

Ezen a héten (30.) volt telitalálat a hatoson; a 31. héten 100 millió forint lesz a Hatoslottó várható főnyereménye.

Országos középtávú előrejelzés

Július 27. hétfő: A nyugati országrészben általában napos idő várható kevés gomolyfelhővel, és ott csak elvétve lehet futó zápor. A Dunától keletre azonban erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, és nagyjából a Salgótarján-Szeged vonalban és attól keletre szórványosan kialakulhat zápor, zivatar. Késő estére aztán gyorsan lecseng a csapadéktevékenység. Az északnyugati szél megélénkül, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között várható. Késő estére 17 és 22 fok közé hűl le a levegő.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Július 28. kedd: Sok napsütés várható, emellett eleinte keleten alacsonyszintű felhőzet lehet, amely gomolyosodik, délutántól pedig nyugat felől főleg magasszintű felhők érkezhetnek. Csapadéknak kicsi az esélye. A déli szél a Kisalföld térségében sok helyütt megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 34 fok között alakul, északkeleten mérhetik az alacsonyabb értékeket.

Július 29. szerda: Általában több órás napsütésre számíthatunk, de északnyugat felől szakadozott felhősáv érkezik, amelyből helyenként előfordulhat zápor, zivatar, nagyobb eséllyel nyugaton és északkeleten. A déli, majd az északnyugatira forduló szelet sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérik. Zivatar térségében átmenetileg viharossá is fokozódhat a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között valószínű.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Vasárnap is többfelé fordulhatnak elő záporok, zivatarok, emiatt vizes, csúszós útszakaszok, erre legkisebb esély a Dunántúl nyugati részein van. A szél inkább csak intenzív csapadékhullás idején lehet erős vagy viharos.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Nincs számottevő fronthatás, csak a legérzékenyebbek tapasztalhatnak fejfájást, migrént, vérnyomás-ingadozást.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem