2020. október 21. szerda Orsolya

Fontos tájékoztatás Győrfi Páltól: erről tényleg minden magyarnak tudnia kell! + videó


"A maszk helyes viselése csökkenti a járvány terjedését és megvédi a gazdaságunkat is" - hívja fel a figyelmet egy friss tájékoztató videóban Győrfi Pál.

A maszkviselés gyakorlatát ismertetve Győrfi Pál kiemeli, hogy a masznak teljesen fednie kell az orrot és a szájat is. Ügyelnünk kell továbbá arra is, hogy a védőeszköz a lehető legjobban illeszkedjen az archoz és az orrhoz. Miután felvettük a maszkot, ne nyúljunk hozzá, és lehetőleg az arcunk szabadon lévő részét és a szemünket se tapogassuk, különben megnövelhetjük a koronavírus-fertőzés kockázatát. A maszk levétele után pedig mossuk meg vagy fertőtlenítsük a kezeinket. Íme:

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.15-10.21
Országos

Lidl

10.15-10.21
Országos

Auchan

10.15-10.21
Országos

Tesco

10.15-10.21
Országos

Spar

10.15-10.21
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó