2019. március 18. hétfő Sándor, Ede

Ennek a fele sem tréfa: élesedett a narancssárga riasztás Magyarországon


Tovább erősödik, majd napközben a Dunántúl mellett egyre nagyobb területen viharossá fokozódik a déli, délnyugati szél. Ennek okán már két magyar megyében van narancssárga, azaz másodfokú riasztás a heves széllökések miatt.

Tovább erősödik, majd napközben a Dunántúl mellett egyre nagyobb területen viharossá fokozódik a déli, délnyugati szél. A legerősebb széllökések általában 60-75 km/h között alakulnak, de 

a Dunántúl északnyugati felén 75-90, sőt egy-két helyen akár ezt meghaladó széllökés is előfordulhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) hivatalos tájékoztatás szerint a légmozgás csak estétől csillapodik majd jelentősen.


Forrás: OMSZ

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg, emellett 250 ezer forint feletti jövedelemmel és jövedelemátutalással számoltunk. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 13 155 forintos törlesztőt (THM 13,57%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis az OTP, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS