31 °C Budapest
Bődületes, mekkorát kaszált Azahriah a tripla Puskás koncertekkel: durván pörögtek a milliárdok

Bődületes, mekkorát kaszált Azahriah a tripla Puskás koncertekkel: durván pörögtek a milliárdok

2024. június 17. 11:03

Azahriah menedzserei, Tóth Gergő és Tóth Kristóf interjút adtak a hvg360-nak, ahol beszámoltak a három telt házas koncert eredméyneiről is. Az eseményeken összesen 138 890 jegyet adtak el, az első nap körülbelül 45 ezer néző, a második és harmadik nap pedig 47-47 ezer ember vett részt. 

Megemlítették, hogy a világon minden koncerten mérik az úgynevezett „no show”-arányt, ami azt mutatja, hányan nem mennek el a megvásárolt jeggyel. Általában ez az arány 5-7 százalék között mozog, Azahriah koncertjein viszont mindössze 4 százalék volt, ami kiemelkedő eredménynek számít.

A három koncert összköltsége nettó 1,4 milliárd forint volt, eredetileg 800-900 millióra tervezték, de az infláció és előre nem látott költségek miatt jelentősen megnőttek a kiadások. Összesen 1 500 ember dolgozott a rendezvényeken, ebből kilencszázan biztonságiak voltak.

A bevétel viszont nettó 2 milliárd forint lett, így a végső nyereség körülbelül 600 millió forint, vagy valamivel kevesebb volt. Tóth Gergő és Tóth Kristóf korábban Uj Péter és Winkler Róbert beszélgetésében is részletezték, miért kerültek a koncertek ennyibe, ami meg is hallgatható online.

Azahriah cipői

A május közepén megrendezésre kerülő tripla koncert előtt debütált Azahriah és a Tisza cipő kollaborációjából megszülető új termékek. Ezekről a Pénzcentrum is részletesen beszámolt és annak is utána jártunk, hogy ezek csak szezonális termékek vagy állandó jelleggel megvásárolható termékek-e, illetve az áraknak is utána kérdeztünk. 

Címlapkép forrása:MTI/Vasvári Tamás

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hogyan kellene korlátozni a mobiltelefon-használatot az iskolában?

A magyar kormány nemrégiben egy új jogszabály-módosító javaslatot nyújtott be, amely lehetővé tenné a diákok iskolai mobiltelefon-használatának korlátozását. A javaslat szerint a kormány jogosult lenne meghatározni azokat a tárgyakat, amelyeket tilos az iskolákba és kollégiumokba bevinni, illetve azokat, amelyeket csak igazgatói engedéllyel lehet az órákon használni. Ugyanakkor a kérdés egyelőre igencsak megosztja a szülőket, így most leginkább az ő véleményükre vagyunk kíváncsiak, hogyan is kellene rendezni a gyeremekek iskolai mobiltelefon-használatát. Kérjük, segítsd a munkánkat és töltsd ki az alábbi, anonim kérdőívünket.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 22. hétfő
Magdolna
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem