Hungarian Forint as a background

Színt vallott a Legyen Ön is milliomos! egykori nyertese: több millió forintot ki sem fizettek neki

2024. március 7. 09:30

Juhászné Hajdu Anikó élete egy szempillantás alatt megváltozott, amikor 2000-ben elsőként zsebelte be a Legyen Ön is milliomos! akkor legnagyobbnak számító nyereményét, vagyis 10 millió forintot.

„Akkor még fiatal házasok voltunk a férjemmel, két és fél éve született a kislányunk, mindenből tartozásunk volt, a pénzből ki tudtuk fizetni a hitelt. Másodállásban egy helyi tévénél dolgoztunk, de akartunk egy saját vállalkozást indítani. Én azóta is újságíróként dolgozom, a nyereményből vettünk kamerát, technikát, egyebeket. Ez a vállalkozás a mai napig megy, Csongrádon az önkormányzati lapnak vagyok a felelős szerkesztője. Magyarán az álmunkat valósítottuk meg belőle” – mesélte a Blikknek Juhászné Hajdu Anikó, a Legyen Ön is milliomos! egykori nyertese, aki arról is beszámolt, hogy a 10 milliót nem nettó összegként kapta meg, összesen 4 milliót adózott belőle.

Szépen hangzott a 10 milliós nyeremény, de ebből én csak hatot kaptam meg... Ettől függetlenül nagy élmény volt. Mivel Csongrádról nem lehetett telefonálni, az anyósoméktól jelentkeztem a műsorba Kiskunfélegyházáról, lesz, ami lesz alapon. Nem hiszek a véletlenekben, úgy mentem el játszani, hogy a kislányom lebetegedett, ráadásul anyukám szülinapja is volt

- árulta el Juhászné Hajdu Anikó. Hozzátette, tudta, hogy neki valami nyereményt el kell hoznia, két adásban szerepelt, és mindenkit sokkolt azzal, hogy ekkorát nyert. "Az egyik legemlékezetesebb pillanatom, amikor az 5 milliós kérdést megválaszoltam, Vágó István lepattant a székéből, majd kaptam két puszit, annyira meglepődött” – idézte fel a különleges élményt.

A műsor forgatása kapcsán az egykori nyertes elárulta:

Többször lefagyott a számítógép forgatás közben, akkor mindig mondta Vágó, hogy megy és rágyújt. Jót mosolyogtunk rajta. Érdekesség, hogy hosszú évek múlva is pontosan emlékezett, milyen volt a játék. Az egyik tévés évfordulóra mindkettőnket meghívtak, és amikor beszéltünk, kapásból felidézte, milyen kérdéseim voltak... ahogy meglátott, egyből tudta.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Végül Juhászné Hajdu Anikó a kvízmester haláláról is szót ejtett, mely tavaly az interneten jött vele szembe:

Nagyon sajnáltam, rendkívül nagy tudású embernek ismertem meg. Nagyon nyitott volt mások iránt, csak pozitív élményeim voltak vele kapcsolatban. Váratlanul ért, nem számítottam rá, hogy ilyen hirtelen elmegy. Akkor találkoztunk utoljára, amikor a 40 milliós nyeremény után több győztest is meghívtak egy rendezvényre

– emlékezett vissza.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 27. 19:15
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem