23 °C Budapest
A young Latin American man with a soccer ball is sitting on the couch and using a mobile phone. He is betting online during a soccer game.

Fontos hír jött az Ötöslottó 5,9 milliárdos sorsolásáról: ezt tudnod kell, ha a hétvégén játszani akarsz

2024. február 8. 10:30

Az elmúlt években jelentősen nőtt a digitálisan lottózó játékosok száma. Az oldalon 2024 elejére már több mint egymillió regisztrációt kezdeményeztek – olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében. Azok a játékosok, akik szeretik az online megoldások kényelmét, már egy pár perces regisztrációt követően, megújult felületen vásárolhatnak lottót vagy e-sorsjegyet.

Az online lottózás mellett 2020 óta az e-sorsjegy vásárlására is lehetőséget biztosít 18 év feletti játékosai részére a nemzeti lottótársaság a szerencsejatek.hu weboldalon. A honlapon keresztül 11 különböző termékkel lehet játszani, köztük például a klasszikus Ötös- és Hatoslottóval, a nemzetközi szervezésű Eurojackpottal, az öt percenként sorsolt Puttóval, illetve számos e-sorsjeggyel.

Azok a játékosok, akik online szeretnének lottózni vagy e-sorsjegyet vásárolni, mindezt idéntől egy egyszerűsített regisztrációval tehetik már meg. A bejelentkezéshez most már csak négy személyes adat megadása szükséges és mindössze 2 perc alatt létre is hozható az online felhasználói fiók. További könnyítés, hogy a Játékoskártyával rendelkező játékosoknak lehetősége van arra, hogy a regisztrációs űrlapon kiválasszák az előtöltés funkciót, melynek segítségével a Játékoskártya regisztráció során megadott adatok ellenőrzését követően véglegesíthetik online fiókjuk regisztrációját. Az oldalon a játékosok a belső egyenlegükből tudják megvásárolni az elérhető termékeket, amelyre többféle módon lehet pénzt tölteni, a legegyszerűbben és leggyorsabban bankkártyás befizetéssel.

A regisztrációs adatok alapján jól látható, hogy az elmúlt években jelentősen nőtt a digitálisan lottózó játékosok száma. Ennek is köszönhető, hogy 2024-re a regisztráltak száma elérte az egymillió főt.

Az online játékot a legtöbben azért szeretik, mert a lottószelvények bármikor, bárhonnan kényelmesen feladhatók. További előny, hogy a szelvényt nem kell megőrizni, hiszen az bármikor megtekinthető a játékos fiókjában. Ezen felül beállítható a folyamatos játék funkció, amely biztosítja, hogy a játékos a kedvenc számait ne felejtse el megjátszani, emellett a Szerencsejáték Zrt. 599 999 forintig automatikusan jóváírja a nyereményeket a regisztrált játékosok egyenlegén. A belső egyenlegben felhalmozott nyeremény pedig tetszés szerinti összegben kényelmesen kikérhető, egy gombnyomással a bankszámlára utalható.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az online lottózáshoz a weboldal további hasznos, a felelős játékszervezés elvét figyelembe vevő funkciókat kínál, ezek mind elérhetőek a bet.szerencsejatek.hu oldalon.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 29. hétfő
Péter
18. hét
Április 29.
A tánc világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem