16 °C Budapest
Beauty products and makeup, autumn leaves on beige background. Autumn skincare and autumn makeup concept.

Hatalmas bejelentést tett Ördög Nóra: beindult a biznisz, az egész országot letarolják

2023. október 17. 18:32

Szintet lépett Ördög Nóra és a Helia-D közös sminkmárkája. A NORA Beauty termékeivel októbertől országszerte 90 hazai Rossmann üzletben találkozhatnak az érdeklődők. A márka egy évvel ezelőtt még kis tálcán, majd ideiglenes displayen, most pedig már valódi sminkállvánnyal a legnagyobb kozmetikai márkák között, teljes termékpalettával várja a vásárlókat. A márka kínálatában több újdonsággal is találkozhatnak az érdeklődők: az otthoni köröm-lakkzselé kollekcióval és a NORA szem duo pennel bővült a szortiment.

Októbertől újabb harminc Rossmann üzlet polcain váltak elérhetővé Ördög Nóra és a Helia-D közös sminkkollekciójának termékei. Ennek köszönhetően országszerte, immár 90 drogériában található meg a márka teljes kínálata, így minden vásárló könnyedén megtalálhatja a keresett termékeket és a saját színtípusának megfelelő árnyalatokat.

A NORA Beauty sikerre vitte, ami minden dekorkozmetikai márka álma

„A kezdetektől hittünk a NORA Beauty sikerében, viszont számunkra is elképesztő, hogy mindössze egy év alatt sikerült elérni, ami a legtöbb dekorkozmetikai márka álma. Bízom benne, hogy a jövőben is hasonlóan szép eredményeket tudunk elérni a márka életében”

– emelte ki Budaházy Péter, a Helia-D tulajdonos-ügyvezető igazgatója.

A márka nagyjából egy évvel ezelőtt még csak kis tálcákon jelent meg a Rossmann üzleteiben, ezt követően ideiglenes display állványokon találkozhattunk velük, idén októbertől pedig már a legnagyobb sminkmárkák között kapott állandó helyet.

„Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a Rossmann üzletekben végre egy magyar márka is képviselteti magát a legnagyobb sminkmárkák között, egy állandó dekorkozmetikai sminkállvánnyal”

– tette hozzá Flórián László, a Rossmann ügyvezető igazgatója.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A lépés azért is különösen innovatív, mert Magyarországon korábban még nem gyártottak hasonló dekorkozmetikai állványt – általában véve ez az egyik legnagyobb gátja annak, hogy új márkák erre a piacra lépjenek – ráadásul ez a márka és a Rossmann közös fejlesztésű eszköze, amin QR kóddal könnyen elérhető tartalmak is megtalálhatóak a termékekről. Az állvány közepén található bemutató rész kidolgozása is kiemelkedik a többi dekorkozmetikai állvány központi részétől.

Egyszerű és praktikus megoldások

Szintén októbertől a márka kínálatába két új termék is bekerült: az egyik egy szemhéjpúder applikátor duo, a  másik újdonság a márka életében az otthoni köröm-lakkzselé kollekció. 

„Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire odavagyok az okos és kompakt megoldásokért. Minden új termék megálmodásakor kiemelt figyelmet fordítunk ezekre a jellemzőkre.

– emelte ki Ördög Nóra, a NORA Beauty márka alapító-tulajdonosa. A NORA Beauty termékek a hétköznapi nőknek készülnek, hogy akár néhány perc ráfordított idővel magabiztosabbnak érezhessék magukat a rohanó mindennapokban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem