2019. február 17. vasárnap Donát

Kivizsgálják, miért csúszott a nyugdíjak folyósítása

  • hvg.hu
  • 2019. január 15. kedd 08:30

Képviselői kérdésre reagálva Varga Mihály elárulta, kivizsgáltatja a nyugdíjak késve folyósításának ügyét - írja a hvg.hu.

Varga közölte: a Magyar Államkincstár "a szokásos eljárásrendben készítette elő a januári járandóságok esedékes átutalását", az utalás során azonban "technikai hiba lépett fel, amelyet napközben sikerült elhárítani". Varga "az eljárás során keletkezett technikai problémák okainak feltárására" vizsgálatot indított - áll a tájékoztatásban.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 602 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS