28 °C Budapest
Magyarországi meló: nem álom a 600 ezres fizu, nyelvtudás sem kell

Magyarországi meló: nem álom a 600 ezres fizu, nyelvtudás sem kell

2019. április 28. 12:55

Egyre nagyobb hiány van ügyfélszolgálatosokból, és egyre jobban meg is becsülik őket a magyar munkaadók, ennek ellenére továbbra is magas fluktuációs rátával kell, hogy számoljanak. De nincs mit csodálkozni, hiszen ma már akár 600 ezer forintot is kereshetnek itthon, ha kimagaslóan teljesítenek.

Hazánkban összesen nagyjából 840 ezer ember kerül kapcsolatba ügyfelekkel, és ezen belül 160 ezer embert nevezhetünk ügyfélszolgálatosnak a főtevékenysége alapján.

Az ügyfélszolgálati foglalkozásúak főként a szolgáltatási ágazatban dolgoznak: közigazgatás (25%), pénzügyi szektor (21%), kereskedelem (13%), főként 25-44 év közötti nők, diplomások, városban élnek, 

az átlagnál sokkal jobban keresnek, a munkakörüket megbecsültnek és stabilnak érzik

 - derült ki a Cofidis megbízásából készült Medián által végzett reprezentatív kutatásából. De hogy tényleg nagy szükség van rájuk, és meg is becsülik a munkájukat, mi sem bizonyítja jobban, mint az álláshirdetés, amire nemrégiben bukkant a Pénzcentrum. 

A UPC karrieroldalán talált hirdetésben értékesítőket keresnek, főleg olyanokat, akik úgy érzik, nincsenek megbecsülve a munkahelyükön. Elvárások között konkrétumként csupán a középfokú végzettség, illetve a magabiztos számítógép használat van, a többi inkább soft skill, aminek meglétét lehetetlen bizonyítani egy állásinterjún. A konkrét ügyfélszolgálatos tapasztalat nem elvárás. 

Persze a feladat koránt sem ígérkezik egyszerűnek, hiszen a jelölt jövőbeni feladatai közt szerepel például "a lemondási szándékkal hívó ügyfelek kezelése, azzal a céllal, hogy az ügyfeleinket megtartsuk" - ami lássuk be, sok önuralmat, türelmet és fejlett stresszkezelő képességet igényel.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Viszont cserébe a juttatási csomag sem utolsó, teljes munkaidős, bejelentett, határozatlan idejű foglalkoztatásban az alapbér 225 ezer forint, amihez teljesítményarányos, első határ nélküli jutalék is hozzáadódik, 

így a legjobb értékesítők között elérhető a havi bruttó 600 ezer forintos bér is. 

Ám ez még nem minden, hiszen a "versenyképes juttatási csomag része a cafeteria, online angol nyelvtanfolyam valamint az élet,- és balesetbiztosítás is, sőt, kiemelkedő teljesítmény esetén otthoni munkavégzés lehetősége is nyitva van.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
coachco  |  2022.05.19 17:06
Tegnap beszéltem egy pszichológus ismerősömmel és bevallom, a beszélgetésünk nem volt vidám. Mindket...
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?