Külföldi karrierre vágyik az RTL Klub sztárja

Külföldi karrierre vágyik az RTL Klub sztárja

2017. november 5. 15:01

Sok fiatal vágyik külföldi karrierre, és nem kizárólag a magasabb fizetés motiválja őket, sőt, gyakran itthon is jó munkájuk van. Az X-Faktor eddigi legfiatalabb nyertese, Tóth Andi is kacérkodik a gondolattal, hogy az Egyesült Királyságban próbáljon szerencsét, holott itthon is megy a szekere.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Folyamatosan dolgozik zenei karrierjén, koncertezik, és két éve a színészetbe is belekóstolt: játszott a Madách Színházban, és az RTL Klub Válótársak című sorozatában is. Tavasszal már elárulta, hogy gondolkodik a külföldi karrieren, és nyelvórákra jár.

Sok hazai előadóművészhez hasonlóan az én fejemben is megfordult a külföldi karrier lehetősége, ehhez pedig Anglia jó ugródeszka lehetne. A szakmai fejlődésemhez mindenképpen hozzájárulna, ha tapasztalatokat szerezhetnék odakinn, és ezáltal megvalósíthatom az álmaim. Szívesen próbát tennék egy-két színházi castingon is, bár a kiejtésemen még van mit csiszolni

- mondta a Blikknek az Tóth Andi. Ráadásul most teljesen egyedül szeretne nekivágni.

Simán el tudnám képzelni, hogy Londonban egyedül boldoguljak. Szeretem a kihívásokat, ezért minél nehezebbnek látszik egy feladat, annál inkább érdekel! Amikor az X-Faktor után Nagyváradról Budapestre költöztem, a szüleim akkor sem engedték el a kezem, nem voltam teljesen önálló. Ha azonban összejönne a külföldi munka, új világ nyílna ki előttem

- mondta a fiatal énekesnő.

Van, aki már meglépte

Már több mint egy éve, hogy Istenes Bence és párja, Csobot Adél úgy határozott, hogy kisfiukkal együtt kiköltöznek Németországba. A tévés külföldi babérokra tör, egy újabb álmát készül megvalósítani.

Olyan karrierre vágyom Németországban, amit már otthon megvalósítottam. Nemrég kint leszerződtem az egyik legjobb menedzsmenttel, akikkel kialakítottunk egy stratégiát, és szeptembertől elkezdünk ezen dolgozni. Nagy álmom, hogy sportműsorokat vezethessek, vagy egy gameshow-t, sok év múlva pedig a kornak megfelelő éjszakai beszélgetős műsort. Emellett pedig szívesen visszatérnék a rádiózáshoz is, amit jó pár éve abba kellett hagynom, és az internet adta lehetőségeket sem szeretném elhanyagolni, sőt abban látom talán a legnagyobb fantáziát. Mondjuk ehhez két élet kéne

- mondta korábban a Blikknek Istenes Bence.

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Ha külföldi munkavállalásról van szó, akkor általában a magas fizetések kerülnek előtérbe. Tény, hogy a hazai béreknél jóval magasabb összegeket, akár az itthoni fizetéseknek a többszörösét lehet megkeresni külföldön, mégsem ez az egyetlen oka annak, hogy valaki más országban épít karriert. Istenes Bencéről például eddig is tudni lehetett, hogy jól keres az RTL Klubnál, nyilván nem azért költözött külföldre, mert nem tudja fizetni a lakáshitelét. A szakmai kihívások viszont jóval nagyobb szerepet játszhattak a döntésében.

Elképesztően sokan mennének

Az aktív lakosságnak a 71 százaléka nyitott lenne új munkahelyre, és 1,3 millióan szívesen költöznének külföldre, ha ott lehetőségük lenne jobb munkahelyen dolgozni - derül ki a DreamJo.bs állásközvetítő portál reprezentatív felméréséből. Elsősorban a 18-29 éves, városban élő férfiak gondolkoznak külföldi munkavállaláson.

Az elégedetlenség elsődleges oka a fizetés (74 százalék), a második helyen viszont az áll, hogy nem jönnek ki jól a vezetőjükkel (47 százalék). Sokan nem büszkék a munkájukra (38 százalék), vagy hiányolják a megfelelő munkakörülményeket (36 százalék), illetve a fejlődési - és karrierlehetőséget (35-34 százalék). De a rugalmas munkaidő és munkavégzés hiánya is szerepel az okok között.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
laskainelli  |  2021.10.19 09:08
  A tartós kapcsolatban élők számtalan problémát fel tudnak sorolni, hogy mi miatt szenvednek a tár...
perfekt  |  2021.10.18 08:20
A pénzügyi-számviteli szakemberek az őszi hónapokban már figyelik az adótörvények – bennük a számvit...
hrdoktor  |  2021.10.18 06:46
Kevésbé ismert, hogy a klimax a kellemetlen tünetek megjelenésén túl egy sor súlyos betegség kockáza...
legacykft  |  2021.10.15 18:45
Tudtad, hogy a tornádó közepe (szeme) mozdulatlan? Fizikai törvény, a forgómozgás természetéből adód...
ajovomunkahelye  |  2021.10.08 09:12
A munkavégzés körülményeinek megváltoztatásával a járványhelyzet visszafordíthatatlan átalakulásba t...
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06