2020. január 26. vasárnap Vanda, Paula

Jó hír érkezett a diákhiteleseknek: ennek mindenki örülni fog


Akár 0 százalékos is lehet a kamata az újfajta diákhitelnek, abban az esetben ha az igénylő megszerzi a nyelvvizsgát - számol be a Magyar Nemzet.

Szinte minden eddigi ügyfél a maximális, ötszázezer forintos összegben igényelte a nyelvtanulási diákhitelt, már csaknem ezer körül jár a nyelvtanulási hitelt felvevők száma. A kamat 1,99 százalék, ami nullára csökken, amint az ügyfél megszerzi a nyelvvizsgáját.

Nincsen hitelbírálat és a pénzhez akár tíz nap alatt hozzá lehet jutni, ha megvannak a szükséges dokumentumok.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS