2020. október 22. csütörtök Előd

3 napos leállás jön a magyar banknál: erről minden ügyfélnek tudnia kell


Egységes számlavezető rendszeren fog működni minden Takarékbank-fiók - írja közleményében a pénzintézet. 2020. június 30-ával lezárul számlavezető rendszereik egységesítése, ami többnapos bankszünnappal jár majd.

2020. július 1-jétől a Takarékbank minden ügyfele egységes kiszolgálásban részesül az ország bármely pontján működő Takarékbank-fiókban az informatikai háttér tekintetében is. Az egységesítés utolsó állomása azonban úgy valósítható meg, hogy a bank 2020. június 26. péntek, június 29. hétfő és június 30. kedd napokon bankszünnapot tart.

A bankszünnapok alatt az azonnali fizetési (AFR) megbízások folyamatosan teljesülnek és a bankkártyák is zavartalanul használhatók vásárlásra és készpénzfelvételre a számlán lévő fedezet erejéig. A bankfiókok - szűkített termék- és szolgáltatáspalettával, de - nyitva tartanak majd a bankszünnap alatt is, és a mobil bankfiókok is az előre meghirdetett menetrend szerint járják majd az országot.

A Takarékbank azt javasolja az ügyfeleinek, hogy ha tehetik, a Takarék Netbank és a Takarék Mobilapp csatornákat használják a bankszünnapok alatt is.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó