15 °C Budapest

Folytatódik az új Konyhafőnök forgatása: szigorú szabályok az RTL-nél

2020. szeptember 28. 12:03

Három hét után folytatódhat a Konyhafőnök VIP forgatása, a munka azért állt le, mert az egyik közreműködő pozitív lett koronavírusra.

Az RTL Klub Konyhafőnök VIP című műsora több mint három hetes leállást követően folytatódhat újra, miután valamennyi közreműködő Covid-szűrésen esett át, és a forgatás helyiségeit is fertőtlenítették. A Konyhafőnök VIP az egyik közreműködő megfertőződése miatt szünetelt, a PCR szűrésen pedig negatív eredmények születtek, így a forgatás folytatása lehetségessé vált és a hétfői napon megkezdődik - közölte az RTL.

A produkció a jövőben is betartja a gyártó által előírt szigorú egészségügyi biztonsági szabályokat a közreműködők védelmében, amelyek közül a legfontosabbak; a rendszeres testhőmérséklet mérés állandó fertőtlenítés a stúdióban, higiéniai szabályok betartatása, a megfelelő izolációs távolság betartása, óránkénti kötelező kézfertőtlenítés, valamint az éppen forgató versenyzők kivételével mindenki számára a helyesen felhelyezett szájmaszk kötelező viselése

- írta a csatorna közleménye, mely úgy fogalmaz, az elmúlt hetekben egyértelművé vált, hogy a következő hónapokban is számolnunk kell az egyes produkciók leállásával és újra indulásával, de "mivel az aktuális egészségügyi helyzet és az arra való reagálás mostanra már a mindennapi életünk része, így a továbbiakban nem tájékoztatjuk minden egyes esetről a nyilvánosságot".

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem