21 °C Budapest
Hajtóvadászat: milliós nyomravezetői díj a férfin, aki a HÉV-en akart megerőszakolni egy nőt

Hajtóvadászat: milliós nyomravezetői díj a férfin, aki a HÉV-en akart megerőszakolni egy nőt

2021. február 12. 09:30

Egymilliós nyomravezetői díjat tűztek ki arra a férfira, aki a gödöllői HÉV-en akart megerőszakolni egy nőt. Az elkövetőről fantomkép is készült.

Hajtóvadászatot indított a rendőrség azzal a szexuális erőszak kísérletével, kifosztással és testi sértéssel gyanúsított ismeretlen férfival szemben, aki meg akart erőszakolni egy munkába igyekvő nőt a gödöllői HÉV-en. Most Pest megye rendőrfőkapitánya nettó egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A rendőrség személyleírása szerint a férfi 20-25 év körüli, 160-165 cm magas, vékony, szikár testalkatú férfi. Arca hosszúkás, ívelt, tiszta (anyajegy, heg, seb, pattanás nem volt látható), szeme, szemöldöke sötét. Hangja mély, beszéde összeszedett, nyugodt. Az elkövetéskor fekete kötött, téli sapkát, kartondoboz/mustársárga színű, rejtett zipzárú, álló gallérú, combközépig érő dzseki anyagú, két függőleges zsebbel ellátott kabátot, sötétzöld-fekete terepmintás melegítőnadrágot, fekete, fűzős sportcipőt viselt. Külseje ápolt, rendezett volt, jellegzetes szagot nem árasztott. A férfiról fantomkép készült.

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható támadót felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 12. hétfő
Gyula
15. hét
EZT OLVASTAD MÁR?