3 °C Budapest

Egy vulkán sem állhat a szurkolók útjába a foci Eb-n

Pénzcentrum
2012. június 7. 17:32

A sportkedvelők idén különösen izgalmas nyárnak nézhetnek elébe, hiszen alig marad szusszanásnyi idejük a futball EB, az olimpia és a paralimpiai játékok között. Ráadásul idén végre az olimpia és a paralimpia is elérhető közelségben lesz a magyar szurkolók számára, így remélhetőleg nagyszámú hazai közönség tudja a helyszínen is lelkesíteni a nemzet sportolóit és parasportolóit.

A váratlan helyzetekre mindenkinek fel kell készülnie, legyen szó akár csendes nyári pihenésről, extrém sportokról vagy tömegrendezvényeken való részvételről. "Az Allianz évek óta arra törekszik, hogy termékkörét oly módon bővítse különböző szolgáltatásokkal, hogy ügyfeleit ne érhesse kellemetlen meglepetés. A legújabb kiegészítő biztosításunkkal az a célunk, hogy megelőzzük, hogy ügyfeleink önhibájukon kívül lemaradjanak életük egy meghatározó élményéről" - mondta el Kádár Péter, az Allianz Hungária Zrt. életbiztosítási termékfejlesztési igazgatója.

A 2012. június 1. és 2012. szeptember 10. között megkötött és ezen időtartam alatti kockázatviselésű Arany és Platina termékszintű Útitárs utasbiztosítások mellé ingyenesen nyújtott kiegészítő biztosításával a biztosító oly módon járul hozzá ügyfelei kikapcsolódásához, hogy térítést nyújt azokra az esetekre, ha a járat késése vagy törlése miatt a biztosítottaknak más utazási módot kell keresniük ahhoz, hogy részt vehessenek az adott nemzetközi sporteseményen. Egy esetlegesen törölt járat, vagy járatkésés esetén a biztosító a biztosítottnak az emiatt felmerült, indokolt és számlával igazolt alternatív utazási költségeit Arany termékszintű Útitárs utasbiztosítás esetén 30.000 forint, míg Platina termékszintű Útitárs utasbiztosítás esetén 50.000 forint összeghatárig téríti meg.

"A nemrégiben kitört izlandi vulkán kitűnő példa arra, hogy egy váratlan helyzet bármikor meghiúsíthatja terveinket. Rengeteg ember mondott le előre lefoglalt utazásáról, ragadt a repülőtereken, vagy éppen kényszerült arra, hogy halaszthatatlan utazását más módon oldja meg akár súlyos költségek árán. Az ingyenes kiegészítő biztosítással a sport szerelmeseinek lehetőségük van arra, hogy előre felkészüljenek az ilyen nem várt eseményekre" - egészítette ki Kádár.

PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2022. november 27. 14:34
Kimondani is szörnyű, de idén októberben már 21 százalék fölötti az infláció. Az egyre nehezedő anya...
Holdblog  |  2022. november 26. 06:59
A Goldman Sachs (GS) arra számít, hogy a 10 éves amerikai állampapír-hozamok egészen 2024 végéig 4 s...
MEDIA1  |  2022. november 25. 18:21
A Pajzs egy fiktív közösségi oldal segítségével és játékkal segít abban, hogy hamarabb felismerjük a...
MNB Intézet  |  2022. november 25. 09:56
A technológiai optimizmus az az elképzelés, miszerint a tudomány és a technológia minden jelentős tá...
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 27. 16:06