4 °C Budapest

Egy vulkán sem állhat a szurkolók útjába a foci Eb-n

Pénzcentrum
2012. június 7. 17:32

A sportkedvelők idén különösen izgalmas nyárnak nézhetnek elébe, hiszen alig marad szusszanásnyi idejük a futball EB, az olimpia és a paralimpiai játékok között. Ráadásul idén végre az olimpia és a paralimpia is elérhető közelségben lesz a magyar szurkolók számára, így remélhetőleg nagyszámú hazai közönség tudja a helyszínen is lelkesíteni a nemzet sportolóit és parasportolóit.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A váratlan helyzetekre mindenkinek fel kell készülnie, legyen szó akár csendes nyári pihenésről, extrém sportokról vagy tömegrendezvényeken való részvételről. "Az Allianz évek óta arra törekszik, hogy termékkörét oly módon bővítse különböző szolgáltatásokkal, hogy ügyfeleit ne érhesse kellemetlen meglepetés. A legújabb kiegészítő biztosításunkkal az a célunk, hogy megelőzzük, hogy ügyfeleink önhibájukon kívül lemaradjanak életük egy meghatározó élményéről" - mondta el Kádár Péter, az Allianz Hungária Zrt. életbiztosítási termékfejlesztési igazgatója.

A 2012. június 1. és 2012. szeptember 10. között megkötött és ezen időtartam alatti kockázatviselésű Arany és Platina termékszintű Útitárs utasbiztosítások mellé ingyenesen nyújtott kiegészítő biztosításával a biztosító oly módon járul hozzá ügyfelei kikapcsolódásához, hogy térítést nyújt azokra az esetekre, ha a járat késése vagy törlése miatt a biztosítottaknak más utazási módot kell keresniük ahhoz, hogy részt vehessenek az adott nemzetközi sporteseményen. Egy esetlegesen törölt járat, vagy járatkésés esetén a biztosító a biztosítottnak az emiatt felmerült, indokolt és számlával igazolt alternatív utazási költségeit Arany termékszintű Útitárs utasbiztosítás esetén 30.000 forint, míg Platina termékszintű Útitárs utasbiztosítás esetén 50.000 forint összeghatárig téríti meg.

"A nemrégiben kitört izlandi vulkán kitűnő példa arra, hogy egy váratlan helyzet bármikor meghiúsíthatja terveinket. Rengeteg ember mondott le előre lefoglalt utazásáról, ragadt a repülőtereken, vagy éppen kényszerült arra, hogy halaszthatatlan utazását más módon oldja meg akár súlyos költségek árán. Az ingyenes kiegészítő biztosítással a sport szerelmeseinek lehetőségük van arra, hogy előre felkészüljenek az ilyen nem várt eseményekre" - egészítette ki Kádár.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20