Kutyák és cicusok: olcsón biztonságban

2009. szeptember 18. 11:32

Magyarországon egyedülálló, alacsony költségű kisállat-biztosítással jelentkezik az AEGONdirekt.hu. A gazdák így nem kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy nagyobb vagy elhúzódó betegség esetén ne tudják finanszírozni kedvencük létfontosságú orvosi kezelését.

A direktbiztosítási szolgáltató honlapján a felelős kisállat-tulajdonosok percek alatt megköthetik kedvenceik baleset- és betegségbiztosítását, amely többféle csomagban is rendelkezésre áll. A fél év és hét év közötti életkorú kedvenceknek a szerződéskötéskor még mikrochippel sem kell rendelkezniük, elegendő a szükséges oltások megléte.

A biztosítási alapcsomag havi 990 forinttól elérhető, de a legfelsőbb szintű, széles körű szolgáltatásokat is tartalmazó csomag sem éri el az állatorvosi vizit alkalmankénti költségét.

Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai igazgatója szerint a biztosítás egyik fontos előnye, hogy a felmerülő egészségügyi problémák esetén a kezelőorvos szabadon választható, így a felelős gazdik korábbi, jól bevált állatorvosukkal is kezeltethetik kedvencüket, ha a szakember érvényes működési engedéllyel rendelkezik, a biztosítás fedezni fogja a kezeléseket.

A biztosító a látássérültemberekre külön is gondolt: a vakvezető kutyák kedvezményesen biztosíthatók a kisállat-biztosítás keretében. A társaság honlapján vakbarát ismertető mutatja be a kedvezményt, így a látássérült emberek - legyenek vakvezetőkutya-tulajdonosok vagy örökös használatbavevők - maguk is könnyedén megismerhetik a feltételeket, és az online chat segítségével azonnal meg is tudják kötni a biztosítást mindennapi életük egyik legnagyobb segítője számára. A vakbarát oldal könnyen megjegyezhető címe: aegondirekt.hu/vakbarat.

A biztosító honlapján "A szakértő válaszol" rovat és chates, valós idejű ügyfélszolgálat is segíti a kutyák és macskák gazdáit a biztosítás megkötésében. Amennyiben valaki még nem rutinos az online biztosításkötésben, annak telefonos ügyfélszolgálat is a rendelkezésére áll.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?